Stoiximan

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

5

Η βαθμολογία μας

Εγγραφή
Pros
  • Cashout
  • livestreaming τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης
  • εφαρμογή mobile και tablet
  • οι περισσότεροι τρόποι κατάθεσης στην Ελλάδα
  • Καθημερινές προσφορές*
  • 0% γκανιότα**
Cons
  • Χρεώνεται η 2η ανάληψη με τραπεζική μεταφορά
Με εφαρμογή σε iOS & Android
Νόμιμη στοιχηματική:

Πληροφορίες

Όνομα Stoiximan
Ιστοσελιδα stoiximan.gr
Ελάχιστη κατάθεση 5€
Τρόποι εξυπηρέτησης live chat, email, τηλέφωνο
Μεθόδοι κατάθεσης Viva wallet, skrill, Neteller, Ελληνικές κάρτες, Ξένες πιστωτικές κάρτες, e-banking, τραπεζικές μεταφορές, μετρητά
Μεθόδοι ανάληψης Viva wallet, Skrill, Neteller, Ελληνικές κάρτες, Ξένες πιστωτικές κάρτες, Τραπεζικό έμβασμα
Paysafe card ναι
Νόμιμη στοιχηματική εταιρία ναι
Αγώνες με Livestream ναι

Βαθμολογίες

Αποδόσεις
Live στοίχημα
Εφαρμογή κινητού
Εξυπηρέτηση πελατών
Ποικιλία στοιχημάτων
Προσφορές*

Stoiximan

Νόμιμο στοίχημα στον Stoiximan

Όταν πριν κάποιο διάστημα υπήρχε αυτή η κόντρα του ελληνικού δημοσίου και κράτους με στοιχηματικές εταιρίες, για το θέμα της φορολόγησης, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στο χώρο με την αποχώρηση από την ελληνική αγορά εταιριών κολοσσών. Όμως τελικά η σημαία στη χώρα μας κρατήθηκε ψηλά, από μια ελληνική στοιχηματική εταιρία, τον Stoiximan, που με την πάροδο του χρόνου έδειξε ότι δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τις ήδη καταξιωμένες στοιχηματικές εταιρίες.

Μπήκε στο παιχνίδι γνωρίζοντας πολύ καλά τα δεδομένα στο ελληνικό στοίχημα και τα πρωταθλήματα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις σε αυτά να είναι από τις πιο υψηλές στην αγορά και πιο προσεγμένες. Βέβαια δε σημαίνει ότι στα διεθνή παιχνίδια δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα αφού ο Stoiximan προσφέρει προς στοιχηματισμό επιλεγμένα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα**. Πρόκειται για μια νόμιμη εταιρία στοιχήματος με άδεια λειτουργίας στη χώρα μας και μεγάλο αριθμό αγορών από πολλές χώρες, από διάφορα αθλήματα αλλά και από διεθνή event που δέχονται στοιχηματισμό.

Η ιστοσελίδα του Stoiximan είναι πολύ καλή στο μάτι αλλά και τεχνικά αφού έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι χρηστική στον επισκέπτη της και να μπορεί να βρίσκει ό,τι θέλει άμεσα. Φυσικά αυτή η στοιχηματική εταιρία έχει τις προδιαγραφές να υποστηρίζει παιχνίδι όχι μόνο από υπολογιστή, αλλά και από το κινητό και το τάμπλετ του καθενός. Είναι από τις στοιχηματικές εταιρίες με τις περισσότερες μεθόδους συναλλαγών τόσο σε καταθέσεις όσο και αναλήψεις. Επιτρέπει παιχνίδι από όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, αλλά και καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια και με μετρητά από επιλεγμένα καταστήματα μέσω viva wallet, πλέον και paysafe!

Η εξυπηρέτηση των πελατών στον Stoiximan είναι πολύ υψηλού επιπέδου και ποικίλει όσον αφορά τις επιλογές που μπορεί κάποιος να λύσει το πρόβλημα του (mail, κινητό, live chat). Πολλές και διάφορες είναι οι προσφορές* που δίνει η στοιχηματική αυτή εταιρία, με πρωτοτυπία το να μπορεί ο παίκτης να ζητήσει αυτός ένα στοίχημα που δεν υπάρχει εκείνη τη στιγμή, με την εταιρία να κάνει το παν για τον ικανοποιήσει.

Πολύ βασικό κομμάτι φυσικά στον στοίχημαν καταλαμβάνει και το ζωντανό στοίχημα, που τόσο πολύ ελκύει κάθε παλιό και νέο παίκτη στοιχήματος. Φυσικά στην πορεία ενός αγώνα ανοίγουν όλο και περισσότερες αγορές με αποτέλεσμα ο παίκτης να έχει αυτό που ζητάει. Το ζωντανό στοίχημα βέβαια στον Stoiximan συνοδεύεται και από ένα μεγάλο αριθμό ζωντανών μεταδόσεων από τα κορυφαία πρωταθλήματα από όλο τον κόσμο τόσο σε ποδόσφαιρο, όσο και μπάσκετ, αλλά και σε άλλα αθλήματα.

O Stoiximan πάνω από όλα βάζει το ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι μην επιτρέποντας παιχνίδι σε άτομα κάτω των 21 ετών, ενώ για λόγους ασφαλείας ζητάει και πιστοποίηση στοιχείων για να μπορεί το παιχνίδι να διεξάγεται δίκαια και σωστά. Οι πληρωμές του stoiximan είναι άμεσες και ασφαλείς, χωρίς καμία ανησυχία ενώ το ελάχιστο ποντάρισμα για ένα στοίχημα ξεκινάει από μόλις 10 λεπτά. Ο στοιχιμαν δεν είναι πλέον μια νέα εταιρία που προσπαθεί να βρει τη θέση της ανάμεσα στις στοιχηματικές` εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, αλλά έχει καθιερωθεί πλέον στην συνείδηση του κόσμου, ως μια εταιρία στοιχήματος με πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ποιότητα.

Νόμιμο στοίχημα στον Stoiximan

*Ισχύουν όροι και προϋποθεσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.