Οι καλύτερες στοιχηματικές για το 2019

Kαι το 2019, δε θα δούμε μόνο τις καλύτερες ομάδες να προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή των πρωταθλημάτων τους, αλλά και τις καλύτερες σελίδες στοιχήματος να προσπαθούν να κατακτήσουν την κορυφή στις προτιμήσεις των παιχτών του online στοιχήματος. Έτσι και στην Ελλάδα, πρωταθλητές και μη των προτιμήσεων, φαβορί και αουτσάιντερ θα διεκδικήσουν ένα μεγαλύτερο μερίδιο μελών, προσφέροντας αυτό που τις χαρακτηρίζει: επιλογές, υπηρεσίες και προσφορές.

Όπως είναι φυσικό, ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποιες από τις στοιχηματικές που λειτουργούν νόμιμα στην ελληνική αγορά και βρίσκονται συνεχώς στις προτιμήσεις των Ελλήνων παιχτών. Πέντε τέτοιες σελίδες είναι οι Stoiximan, Betshop, Sportingbet, Novibet και Goalbet που συνεχίζουν δυναμικά και μέσα στο 2019, προσφέροντας κορυφαίες επιλογές και υπηρεσίες.

1. Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί τα τελευταία χρόνια δικαιολογημένα μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες online στοιχήματος στην Ελλάδα. Προσφέρει αμέτρητες επιλογές στοιχηματισμού, ανακοινώνει συνεχώς συμφέρουσες προσφορές και δίνει πρόσβαση σε κορυφαίες υπηρεσίες. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά δραστήρια στον τομέα των χορηγιών προς τον ελληνικό αθλητισμό. Εκεί που ξεχωρίζει όμως είναι στον τομέα των υπηρεσιών και των προσφορών. Υπηρεσίες όπως το cash out* και η τοποθέτηση φωνητικού στοιχήματος μέσω κινητού είναι οι κορυφαίες της, ενώ στον τομέα των προσφορών* ξεχωρίζουν η 0% γκανιότα**, οι αποζημιώσεις των χαμένων παρολί* και οι πρόωρες πληρωμές.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

2. Betshop

Ενεργή στον τομέα των χορηγιών προς τον ελληνικό αθλητισμό είναι και η Betshop, η οποία είναι ιδιαίτερα δυναμική τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα. Τα Betshop Boys μπορούν να τοποθετούν καθημερινά χιλιάδες στοιχήματα και να εκμεταλλεύονται προσφορές που μπορούν να μειώσουν το ρίσκο, να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη ή απλά να μοιράσουν χρηματικά ποσά στους τυχερούς. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να συμβουλεύονται την υπηρεσία BOT για να τοποθετούν έτοιμα δημοφιλή παρολί, να κάνουν cash out* και να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες*.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

3.Novibet

Και η Novibet είναι μια πλατφόρμα στοιχήματος που έχει γίνει γνωστή για την μεγάλη ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει, αλλά εκεί που παίζει μπάλα μόνη της είναι τα ειδικά στοιχήματα. Τα μέλη της ιστοσελίδας έχουν τις πιο πολλές και περίεργες επιλογές, σε δημοφιλή αθλήματα, μα και σε άλλα γεγονότα, της τηλεόρασης, της πολιτικής και της επικαιρότητας. Παράλληλα, μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα που προτείνουν οι ίδιοι και να αυξάνουν τα ανώτατα όρια στοιχηματισμού, να κάνουν cash out* τα στοιχήματά τους και να παρακολουθούν ζωντανά αγώνες* σε κάθε άθλημα.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

4. Sportingbet

Η Sportingbet από την άλλη, συνεχίζει και μέσα στο 2019 να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα: να προσφέρει μια τεράστια ποικιλία στοιχημάτων και να ανταμείβει (μέσω του προγράμματος ανταμοιβής*) τα μέλη της για καθένα από αυτά. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε πολλά και διαφορετικά αθλήματα και να κερδίζουν πόντους, τους οποίους μπορούν μετά να ανταλλάξουν με έπαθλα. Επιπλέον, μπορούν να κλείνουν πρόωρα τα στοιχήματά τους* και να εκμεταλλεύονται χρήσιμες και δημοφιλείς υπηρεσίες.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

5. Goalbet

Η Goalbet τέλος είναι μια σελίδα στοιχήματος που καταφέρνει να βελτιώνεται συνεχώς τους τελευταίους μήνες και για αυτό ανήκει ήδη στις καλύτερες του 2019. Η Goalbet ενισχύει συνεχώς το πρόγραμμα προσφορών* της και προσφέρει μια νέα ευκαιρία για μικρότερο ρίσκο ή μεγαλύτερα κέρδη κάθε ημέρα. Επιπλέον, προσφέρει μια τεράστια γκάμα στοιχημάτων σε κάθε αγώνα (ειδικά στο ποδόσφαιρο), που μπορούν να ξεπεράσουν ακόμα και τα 500.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο στοίχημα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Αφηστε ενα σχολιο