Οι τρεις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018

Ακόμη και κάποιος που ζει αυτές τις ημέρες μόνο στον ρυθμό του στοιχήματος (υπάρχουν άλλωστε δεκάδες επιλογές καθημερινά, χάρη στο Champions League, τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και τη Euroleague μεταξύ άλλων) έχει διαπιστώσει ότι έρχονται τα Χριστούγεννα, χάρη στις εορταστικές προσφορές των εταιριών στοιχήματος. Και μετά τα Χριστούγεννα έρχεται το νέο έτος. Το 2018 θα αποτελέσει και αυτό μια χρονιά αφιερωμένη στο στοίχημα, χάρη στις κορυφαίες υπηρεσίες που έχουν στη διάθεσή τους οι Έλληνες παίχτες.

Βέβαια, από όσες στοιχηματικές εταιρίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα κάποιες θα ξεχωρίσουν περισσότερο και μέσα στο 2018, χάρη στις υπηρεσίες που προσφέρουν στους παίχτες. Κάποιες θα ξεχωρίσουν για τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που προσφέρουν, σε διαφορετικά αθλήματα και στοιχηματικές αγορές, κάποιες για τις προσφορές τους που απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους παιχτών και κάποιες άλλες για τις κορυφαίες υπηρεσίες τους.

Και αν πρέπει να κάνουμε μια πρόβλεψη για το ποιες θα είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018, τότε πιθανότατα θα καταλήξουμε σε τρεις: τη Stoiximan, την Sportingbet και τη Novibet.

 

2018, η χρονιά της Stoiximan

Η Stoiximan αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και το 2018 θα συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα των Ελλήνων παιχτών. Οι κορυφαίες στιγμές που θα δούμε στα ελληνικά γήπεδα τον επόμενο χρόνο θα καλυφθούν στοιχηματικά από την εταιρία και η ποικιλία στοιχημάτων θα παραμείνει κορυφαία και για τις ελληνικές διοργανώσεις και για αυτές του υπόλοιπου κόσμου.

Παράλληλα, η Stoiximan συνεχίζει να διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα προσφορών στην ελληνική αγορά. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα (Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.), να δουν ενισχυμένες αποδόσεις*, και να εκπληρώσουν τις Stoiximan Missions*, αποστολές που τους ανταμείβουν πλουσιοπάροχα. Τέλος, μπορούν να εκμεταλλευτούν κορυφαίες υπηρεσίες, όπως το cash out*, το live streaming* το virtual football* και η τοποθέτηση στοιχημάτων μέσω κινητού, στο κορυφαίο app της αγοράς.

# Στοιχηματική εταιρία Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Τεράστια ποικιλία και το 2018 από την Sportingbet

Η Sportingbet φημίζεται για την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει στα μέλη της. Εκτός από τα δημοφιλή αθλήματα, όπως το ποδόσφαιρο, το τένις και το μπάσκετ, υπάρχουν πολλά ακόμη, όπως το βόλεϊ, το αμερικανικό ποδόσφαιρο και το χόκεϊ, αλλά και λίγο-πολύ εξωτικά αθλήματα, όπως το δίαθλο, το κέρλινγκ, το σκι και τα βελάκια. Πολύ σπάνια θα αναζητήσει κάποιος παίχτης κάποιο άθλημα που δεν υπάρχει στην Sportingbet.

Η ποικιλία όμως βρίσκεται και σε άλλους τομείς. Εκτός από τις βασικές προσφορές*, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται μία νέα κάθε ημέρα, κυρίως σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Επίσης, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθούν μεγάλη ποικιλία αγώνων μέσω live streaming* και να στοιχηματίζουν και μέσω κινητού.

# Στοιχηματική εταιρία Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Interwetten: Η πιο πρακτική ιστοσελίδα στοιχήματος και το 2018

Αν και η Interwetten δεν βρίσκεται τον ίδιο καιρό με τις υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες στην ελληνική αγορά έχει καταφέρει να εντυπωσιάσει τους Έλληνες παίχτες με όσα προσφέρει. Η απλή στον σχεδιασμό ιστοσελίδα της κρύβει πάρα πολλές ευκαιρίες στοιχηματισμού, σε ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Όπως και οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες που θα ξεχωρίσουν τέλος, έτσι και η Interwetten έχει ασχοληθεί ενεργά με τον τομέα των χορηγιών, σπονσοράροντας κυρίως αθλητικές εκδηλώσεις.

# Στοιχηματική εταιρία Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

Αφηστε ενα σχολιο