Ζωντανό στοίχημα

ζωντανό στοίχημα stoiximanΌλα τα αθλήματα του κόσμου είτε είναι ποδόσφαιρο είτε είναι μπάσκετ, είτε οποιοδήποτε άλλο σπορ, προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στον κάθε θεατή είτε είναι στο γήπεδο, είτε το παρακολουθεί από την τηλεόραση είτε από το λαπτοπ του. Αλήθεια όμως πόσες φορές δεν αναρωτηθήκαμε ότι βλέποντας ένα αγώνα, μπορούσαμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα του, γιατί δεν είχαμε την ευκαιρία να στοιχηματίσουμε πάνω σε αυτό.

Φυσικά για αυτό υπάρχουν οι πολλές και νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας για να προσφέρουν ευκαιρία για στοιχηματισμό την ώρα του αγώνα, ή αλλιώς live bet. Τι καλύτερο εκτός από το όποιο ενδιαφέρον σου για ένα παιχνίδι είτε οπαδικό, είτε φίλαθλο, να έχεις να περιμένεις και ένα κέρδος από αυτό. Πολύ απλά με το να εγγραφείς σε μια στοιχηματική εταιρία κάνοντας μια κατάθεση μπορείς να ποντάρεις ζωντανά όποιο παιχνίδι σε απασχολεί και σε ενδιαφέρει. Ένα εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως πολλές φορές, ο τζίρος που γίνεται τη διάρκεια ενός παιχνιδιού είναι πολύ μεγαλύτερος από τα χρήματα που παίχτηκαν σε αυτόν τον αγώνα τις προηγούμενες ώρες ή και ημέρες.

Δείτε τις εταιρίες στοιχημάτων με κορυφαίο live στοίχημα

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
2 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
3 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο στοίχημα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
4 Διαβάστε την αξιολόγηση Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
5 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

Το ζωντανό στοίχημα έχει το εξής πλεονέκτημα: Έχεις το παιχνίδι που θέλεις να ποντάρεις μπροστά σου (γιατί αν δεν το βλέπεις δεν έχει τόσο μεγάλη μαγεία) και να μπορείς να δεις τι πρόκειται να συμβεί. Φυσικά πάντα θέλει και τύχη για να πιάσεις ένα στοίχημα σε ένα αγώνα, αλλά η τύχη χρειάζεται παντού. Παρακολουθώντας ένα παιχνίδι μπορείς πιο εύκολα να προβλέψεις, βλέποντας τη ροή του αγώνα και προς τα πού πάει το παιχνίδι. Σίγουρα πολύ περισσότερο από ένα τυφλό ποντάρισμα και στοίχημα πριν την ώρα του αγώνα. Και αυτό γιατί αν έχεις παίξει π.χ. άσο σε ένα αγώνα και ξαφνικά στο 5ο λεπτό γίνει μια φάση με πέναλτι και κόκκινη κάρτα εις βάρος της ομάδας που έχεις ποντάρει, τότε το πιο πιθανό είναι να καταλήξεις στον κουβά.

Το ζωντανό στοίχημα σε μια στοιχηματική εταιρία προσφέρει πραγματικά εκατοντάδες αγορές για στοιχηματισμό. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν και live streaming, επομένως μπορείς πιο εύκολα να παρακολουθήσεις ένα αγώνα από το σπίτι σου. Μπορείς να ποντάρεις από το στρίψιμο του νομίσματος, μέχρι το πιο τρελό στοίχημα που μπορείς να φανταστείς, σε τελικό αποτέλεσμα, σύνολο τερμάτων, αριθμό κόρνερ, κίτρινες κόκκινες κάρτες, σκόρερ και πολλά άλλα.

Όρεξη να έχεις, χρήματα και κυρίως σωστή πρόβλεψη και όλα θα πάνε καλύτερα. Βέβαια πρέπει να προσέξει ένας παίκτης μην αποδειχθεί αυτό μπούμερανγκ. Διότι έχοντας μπροστά του τόσες πολλές αγορές, μπορεί να θολώσει και να θέλει να ποντάρει σε ο,τιδήποτε του γυαλίζει. Αυτό βέβαια μπορεί να γίνει και πριν τον αγώνα, αλλά το μεγαλύτερο λάθος θα είναι κάποιος να προσπαθήσει να αναπληρώσει στο live bet τη χασούρα του από το παιχνίδι, παρασυρόμενος και χωρίς καθαρό μυαλό. Η πιο πιθανή κατάληξη είναι να χάσει και πάλι.

Συνοψίζοντας μπορούμε να πούμε ότι όπως ένας προπονητής βλέπει την ομάδα του και κάνει αλλαγές την ώρα του αγώνα, έτσι και ένας παίκτης στοιχηματικής εταιρίας, βλέπει τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται και ποντάρει ζωντανά, παρεμβαίνοντας ουσιαστικά αυτός όποια ώρα θέλει και κρίνει καλύτερη για να πάει στο ταμείο.