Κατάθεση σε στοιχηματική εταιρία μέσω viva wallet

κατάθεση με viva wallet σε στοιχηματικές εταιρίεςΠαιχνίδι στο στοίχημα και σε μια στοιχηματική εταιρία προϋποθέτει μια σωστή διαχείριση και ένα πορτοφόλι το οποίο θέλει να γεμίσει. Στην περίπτωση του στοιχήματος όμως έχει μπει για τα καλά το «ηλεκτρονικό» πορτοφόλι της viva το λεγόμενο viva wallet που κάνει πολύ πιο εύκολες τις συναλλαγές στο διαδίκτυο.

Οι τραπεζικοί περιορισμοί γεννούν καμιά φορά και ευκαιρίες και σίγουρα μια από αυτές είναι και το viva wallet. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, το οποίο μπορείς να γεμίζεις με χρήματα με διάφορους τρόπους, και να μπορείς να το διαχειρίζεσαι όπως θέλεις και να κάνεις καταθέσεις σε στοιχηματική εταιρία εν προκειμένω και γενικότερα να κάνεις συναλλαγές με ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι στοιχηματικές εταιρίες δίνουν αρκετά μεγάλη βαρύτητα στη viva payments , γιατί βλέπουν ότι πρόκειται για ολοένα και πιο διαδεδομένο τρόπο συναλλαγών στο διαδίκτυο, με περισσότερους χρήστες με την πάροδο του χρόνου να το χρησιμοποιούν.

Δείτε τις εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται viva wallet για καταθέσεις και αναλήψεις

# Στοιχηματική εταιρία Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
2 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
3 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
4 Διαβάστε την αξιολόγηση Γενναιόδωρες προσφορές* για όλους τους παίκτες!(+21) Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
5 Διαβάστε την αξιολόγηση Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
6 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
7 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο στοίχημα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
8 Διαβάστε την αξιολόγηση Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
9 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξτε υπεύθυνα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

Ένας από τους λόγους που είναι χρηστικό σαν εφαρμογή το ηλεκτρονικό αυτό πορτοφόλι είναι ότι πολύ απλά μπορείς να κάνεις μια εγγραφή εκεί και να αρχίζεις να το χρησιμοποιείς. Απαιτούνται τα προσωπικά στοιχεία, όνομα, επίθετο, μέιλ, βασικά και το τηλέφωνο, μέσω του οποίου αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου μπορείς να ενημερώνεσαι μέσω μηνυμάτων για τις κινήσεις τους πορτοφολιού σου. Η viva payments διαθέτει τα λεγόμενα viva spots, τα οποία είναι μαγαζιά αλυσίδες γνωστές ή μη, όπου μπορείς να αγοράσεις ή καλύτερα να φορτίσεις το πορτοφόλι σου και να κάνεις μια κατάθεση σε μια στοιχηματική εταιρία. Είναι το ίδιο εύκολο και άμεσο όπως η κατάθεση με όλα τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το skrill wallet ή το neteller.

Πολύ εύκολη και απλή διαδικασία, ουσιαστικά αγοράζεις χρήματα στο διαδίκτυο για να μπορείς να τα χρησιμοποιείς χωρίς να χρειάζονται πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες, που θέλουν οι στοιχηματικές εταιρίες για να μπορούν να πιστώνουν χρήματα σε μια ανάληψη.

Τώρα υπάρχουν και άλλοι τρόποι να φορτίσεις το πορτοφόλι σου. Ένας είναι να τραβήξεις χρήματα από τον τραπεζικό σου λογαριασμό, αλλά αυτό δεν είναι και τόσο διαδεδομένο για το viva wallet, καθώς αυτό μπορείς να το κάνεις και απευθείας στο στοιχηματικό σου λογαριασμό, ενώ υπάρχει και μια μικρή προμήθεια στην κατάθεση στο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Μπορεί κανείς με την μέθοδο viva emoney, που γίνεται άμεσα και χωρίς καμία χρέωση, αλλά και με το γνωστό σε πολλούς e banking, το οποίο όμως χρειάζεται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η πληρωμή ενώ υπάρχει και η προμήθεια των 75 λεπτών.

Τέλος υπάρχει και ο τρόπος pay@home όπου μπορείς να τραβήξεις χρήματα μέσα σε 2-3 εργάσιμες, και να έρθει η συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών να εισπράξει το ποσό της κατάθεσης, αλλά με προμήθεια βέβαια 3,75 ευρώ. Φυσικά η viva payments συνεργάζεται σχεδόν με όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές κάρτες (όπως visa, mastercard, maestro), αλλά όχι ακόμη με την προπληρωμένη κάρτα paysafe. Ο παίκτης του στοιχήματος εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να κάνει συναλλαγές μέσω του ηλεκτρονικού αυτού πορτοφολιού, στη στοιχηματική εταιρία που ποντάρει, μπορεί να κάνει διάφορες αγορές, σε αρκετά χαμηλές τιμές σε διάφορα είδη μέσω διαδικτύου, εκμεταλλευόμενος το δίκτυο συνεργατών και παροχών της viva payments.

Βλέπει κανείς ότι δεν είναι απλά ένας τρόπος να φορτώνεις χρήματα στον λογαριασμό σου στη στοιχηματική εταιρία με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, αλλά σου δίνει την αίσθηση με τις τόσες παροχές ότι πραγματικά έχεις τον έλεγχο στην τσέπη σου…