Κατάθεση σε στοιχηματική μέσω Moneysafe

Μπορεί να υπάρχουν κεφαλαιακοί έλεγχοι και περιορισμοί στη χώρα μας όσον αφορά τις συναλλαγές με τις τράπεζες, αυτό όμως δε σημαίνει, ότι οι στοιχηματικές δε σου παρέχουν πλήθος επιλογών, αξιόπιστων βεβαίως για να μπορείς να κάνει συναλλαγές μαζί της, αναλήψεις και καταθέσεις.Μια από τις επιλογές που έχουν αναδειχθεί τελευταία και προτιμάται αρκετά από πολλούς είναι και η κάρτα moneysafe.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια επαναφορτιζόμενη προπληρωμένη κάρτα Mastercard που φορτίζεται ηλεκτρονικά με χρήματα πολύ εύκολα και μπορείς να την χρησιμοποιείς για να κάνεις καταθέσεις. Για να γίνει αντιληπτό, είναι σαν όλες τις προπληρωμένες mastercard, μόνο βέβαια που κάποιος δεν μπορεί να υπερβεί το όριο που έχει χρηματικά στην κάρτα του. Με την κάρτα αυτή μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις συναλλαγές με τις στοιχηματικές αφού είναι πολύ ευρέως διαδεδομένη ενώ φυσικά μπορείς να τις χρησιμοποιείς και στα ΑΤΜ των τραπεζών. Για να μπορέσει κάποιος να την ενεργοποιήσει και να μπορεί να την χειρίζεται είτε το κάνει στέλνοντας ένα μήνυμα μέσω του κινητού του σε αριθμό που θα του δοθεί, είτε μπορεί να ολοκληρώσει την διαδικασία διαδικτυακά μέσα από την ιστοσελίδα της Money Safe Mastercard.

Όσο διαρκεί η απαγόρευση χρήσης της paysafe card στις περισσότερες στοχηματικές η Moneysafe είναι ένας πολύ αξιόλογος αντικαταστάτης της, και μάλιστα μπορεί κάποιος να την προμηθευτεί από τα ίδια σημεία που μπορεί να προμηθεύεται και τις paysafe. Δηλαδή από μίνι μάρκετ, από περίπτερα, και άλλα πολλά μαγαζιά. Υπάρχει και η δυνατότητα για κάποιον να προμηθευτεί τo Money safe voucher των 10 ευρώ και να μπορέσει στη συνέχεια να παραγγείλει την κάρτα του, την mastercard διαδικτυακά μέσω της εξυπηρέτησης πελατών της ιστοσελίδας της εταιρίας. Στην ιστοσελίδα της money safe υπάρχει η επιλογή order now από όπου μπορείς να κάνει την παραγγελία σου για την κάρτα σου, να την έχεις στη διάθεση σου ώστε να μπορείς εύκολα και γρήγορα να κάνεις τις καταθέσεις σε μια στοιχηματική.

Η Μoney safe πρέπει προφανώς να είναι γεμάτη με κάποιο χρηματικό ποσό για να μπορείς να ποντάρεις σε μια στοιχηματική, και για να τη φορτίσεις το κάνεις όπως και με τη διαδικασία της pay safe ( με τα χαρτάκια και τους κωδικούς). Η κατάθεση είναι πολύ απλή σε μια στοιχηματική μέσω του money safe. Μπαίνεις στο λογαριασμό σου και επιλέγεις την επιλογή money safe. Εκεί η στοιχηματική θα σου ζητήσει να δώσεις τον κωδικό από το χαρτάκι που έχει αγοράσει ή θα σε παραπέμψει στην ιστοσελίδα της moneysafe, ώστε να κάνεις log in και από εκεί να μεταφέρεις χρήματα στη στοιχηματική.

Η moneysafe όπως λέει και το όνομα της πρόκειται για ένα τρόπο κατάθεσης και γενικότερα συναλλαγής για στοιχηματικές γρήγορο και ασφαλή πάνω από όλα όπως οι συναλλαγές με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Αυτό που κυρίως θέλουμε είναι τρόπους να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας, χωρίς να ανησυχούμε αν οι επιλογές που κάνουμε είναι αξιόπιστες, και για το αν πρέπει να ανησυχούμε για τα χρήματα μας. Επομένως safe your money, ή αλλιώς παίξε στοίχημα μέσω της money safe.

Relevant news