Ηλεκτρονικά πορτοφόλια και στοίχημα

Οι καιροί αλλάζουν και εκεί που ψάχναμε τις τσέπες μας ή τα πορτοφόλια μας να δούμε αν έχουμε καμία δραχμή ή κανένα ευρώ, πλέον κοιτάμε τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια μας να δούμε αν έχουμε στο λογαριασμό μας στο ίντερνετ χρήματα. Η τελευταία μέθοδος είναι πολύ διαδεδομένη και στις στοιχηματικές που παρέχουν αν όχι όλες, οι περισσότερες, την δυνατότητα συναλλαγής με αυτά.

Πολύ γνωστό ηλεκτρονικό πορτοφόλι και που είναι ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων των στοιχηματικών είναι το Viva wallet. Είναι πολύ διαδεδομένο και αυτό γιατί πρώτον το να το αποκτήσεις, «απαιτούνται» μόνο κάποιο λεπτά για να κάνεις εγγραφή και να δώσεις απλά τον αριθμό του τηλεφώνου σου για να ολοκληρωθεί και να μπορείς να το χρησιμοποιείς. Δεύτερον γιατί μπορείς και μέσα από πολλά μαγαζιά, αλυσίδες ή ξεχωριστά, να αγοράζεις προπληρωμένες κάρτες, τα οποία συνεργάζονται με τη viva wallet και να μπορείς να κάνεις εύκολα καταθέσεις στο λογαριασμό σου σε μια στοιχηματική. Πολύ βασικό ότι δεν υπάρχει προμήθεια σε αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι, όταν βάζεις χρήματα σε αυτό, ενώ για οποιαδήποτε κίνηση του λογαριασμού στο πορτοφόλι αυτό έρχεται ειδοποίηση στο κινητό που έχεις δηλώσει.

Ακόμη η viva wallet σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις αναλήψεις- καταθέσεις, σε κάποια ηλεκτρονικά μαγαζιά, μεταξύ αυτών και οι στοιχηματικές με πολλούς τρόπους. Μεταξύ αυτών να αγοράσεις κάρτα σε κάποιο από τα viva spots, να κάνεις κίνηση μέσω ebanking που είναι πολύ διαδεδομένο επίσης, ακόμη και να κάνεις κατάθεση και να μπορέσεις να πληρώσεις στον αντιπρόσωπο ο οποίος θα σε επισκεφτεί στο σπίτι σου. Βλέπει κανείς ότι οι μέθοδοι είναι πραγματικά πολλοί και πως αλλιώς, αφού στην εποχή των τραπεζικών λογαριασμών πρέπει και οι στοιχηματικές να είναι ευέλικτες. Για όσο καιρό οι paysafe cards δεν είναι διαθέσιμες στο σύνολο των στοιχηματικών, τα ηλεκτρονικά αυτά πορτοφόλια έχουν πάρει πολύ τα πάνω τους. Η κάθε στοιχηματική όταν κάλλιστα μπορείς να ρωτήσεις τι γίνεται με την paysafe, σε παραπέμπουν κυρίως στo viva wallet και στο πόσα μέρη μπορείς να εφοδιαστείς κάρτες προπληρωμένες για να κάνεις κάποια κατάθεση.

Επίσης πολύ διαδεδομένο ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι το skrill που έχει και αυτό πολλούς τρόπους να κάνεις καταθέσεις, απλά και εύκολα μέσω από ένα τραπεζικό λογαριασμό ή κάποιο τραπεζικό έμβασμα. Ακόμα από ένα λογαριασμό skrill σε ένα άλλο, πολύ εύκολα με ένα κουμπί μεταφέρονται χρήματα και είναι πολύ πρακτική μέθοδος και αυτή. Οι περισσότερες στοιχηματικές κάνουν καταθέσεις ή αναλήψεις, προς και από το skrill και αυτό έχει πάρει πάνω του όσο απουσιάζει ουσιαστικά η paysafe. Είναι πολύ πιο εύκολο να χρησιμοποιείς ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι παρά τον ίδιο τον τραπεζικό λογαριασμό.

Τέλος υπάρχει και η κάρτα moneysafe για συναλλαγές με στοιχηματικές που αποτελεί ουσιαστικά μια προπλήρωμένη κάρτα την οποία μπορείς να φορτίσεις σε διάφορα σημεία όπως περίπτερα. Το σημαντικό πλεονέκτημα της είναι οτι μπορείς να κάνεις ανάληψη μέσω των ΑΤΜ των τραπεζών τα διαθέσιμα χρήματα σου.

Φυσικά υπάρχουν και διάφορες προσφορές και παροχές για κάποιον που χρησιμοποιεί τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια συχνά, κάτι που κάνει αυτή τη μέθοδο ακόμη πιο χρηστική και ελκυστική. Οι στοιχηματικές προφανώς κοιτάνε να παρέχουν όλο και περισσότερες επιλογές στον παίκτη-πελάτη τους, σε ένα κομμάτι τις χρηματικές κινήσεις από και προς το στοιχηματικό λογαριασμό, το οποίο κομμάτι είναι πολύ βασικό για να επιλέξει κανείς μια στοιχηματική και να την κάνει ολοένα και πιο ανταγωνιστική και αναγνωρίσιμη. Τα δεδομένα αλλάζουν και καλό θα ήταν να μπορούμε να τα παρακολουθούμε και να μη μένουμε στάσιμοι.

Relevant news