Στοιχηματικές που δέχονται paysafe card

στοιχηματικές εταιρίες που δέχονται Paysafe cardΣτο χώρο του στοιχήματος όλα τα πράγματα αλλάζουν από τη μια μέρα στην άλλη και κανείς θα πρέπει να ακολουθεί τις εξελίξεις. Πιθανότατα στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα ο ΟΠΑΠ να είδε τον τζίρο του να αυξάνεται κυρίως γιατί έχει βελτιώσει κάπως το προϊόν του, σε σύγκριση με το έκτρωμα που είχε μέχρι πρότινος.Ένας όμως από τους λόγους που συνέβη αυτό ήταν και η προβληματική εικόνα στο διαδίκτυο για τις στοιχηματικές, την περίοδο των τραπεζικών περιορισμών. Οι τελευταίοι έκαναν ένα από τους βασικούς τρόπους κατάθεσης σε στοιχηματική σελίδα να εκλείψει για κάποιο διάστημα και φυσικά αναφερόμαστε στην paysafe card.

Όμως η τελευταία έχει επιστρέψει και πάλι στο παιχνίδι του στοιχήματος και περιμένουμε πότε θα επανέλθει στην προτέρα κατάσταση. Εκείνη που μπορούσε ο κάθε παίκτης από όποια στοιχηματική ιστοσελίδα και αν είχε κάνει εγγραφή να ποντάρει μέσω της paysafe card.

Δείτε ποιες είναι οι σελίδες στοιχημάτων που δέχονται paysafe card

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
2 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
3 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
4 Διαβάστε την αξιολόγηση Γενναιόδωρες προσφορές* για όλους τους παίκτες!(+21) Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
5 Διαβάστε την αξιολόγηση Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
6 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
7 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξτε υπεύθυνα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

Προς το παρόν 5 είναι οι στοιχηματικές που επιτρέπουν το ποντάρισμα και την κατάθεση με αυτήν την μέθοδο. Οι στοιχηματικές πλατφόρμες αυτές είναι οι bet365, betshop, magicbet, netbet και pokerstars. Είναι θέμα χρόνου όπως μας λέει και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών των στοιχηματικών σελίδων για να επιστρέψει σε όλες η paysafe και να γίνει και πάλι ο αγαπημένος τρόπος κατάθεσης για ένα παίκτη.

Τι είναι όμως η paysafe card. Πρόκειται για μια προπληρωμένη κάρτα, αξίας 5, 10, 25, 50 και 100 ευρώ που καταβάλεις το αντίτιμο και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις στο διαδίκτυο. Από που μπορείς να την προμηθευτείς; Από πολλά περίπτερα, από μαγαζιά και γενικά από επιλεγμένα καταστήματα που πάντως είναι πολλά τον αριθμό. Πως μπορώ να χρησιμοποιήσω την paysafe card; Κυρίως με δύο τρόπους. Ο ένας είναι όταν θέλεις να ολοκληρώσεις μια διαδικτυακή αγορά να πληκτρολογήσεις εκεί που θα σου ζητηθεί ο κωδικός που αναγράφεται πάνω στην κάρτα. Έτσι σε μια στοιχηματική ο 16ψηφιος κωδικός της paysafe card πρέπει να πληκτρολογηθεί στα κουτάκια που σου φανερώνονται και με λίγα κλικ μπορείς να καταθέσεις το χρηματικό ποσό που έχει η κάρτα. Γρήγορα, εύκολα και απλά.

Ο δεύτερος τρόπος που μπορείς να μεταφέρεις το ποσό που έχεις από την paysafe card, είναι να φτιάξεις δικό σου λογαριασμό στην ιστοσελίδα της πλατφόρμας και να κάνεις log in. Εκεί μπορείς να ελέγχεις τις τελευταίες σου κινήσεις, το υπόλοιπο του λογαριασμού σου. Επομένως, η στοιχηματική θα σε παραπέμψει στον λογαριασμό σου στην paysafe για να μεταφερθούν τα χρήματα σου ασφαλώς. Ακριβώς αυτό που σημαίνει και το όνομα της paysafe, ασφαλείς πληρωμές.

Η paysafe card ήταν και είναι πολύ διαδεδομένη γιατί πολύ απλά είναι πολύ εύκολη η διαδικασία για να ολοκληρώσεις μια συναλλαγή και μια κατάθεση εν προκειμένω. Δεν είναι μυστικό ότι οι στοιχηματικές περιμένουν την πλήρη επάνοδο της paysafe, γιατί κακά τα ψέματα πολλοί παίκτες του στοιχήματος είχαν συνηθίσει να ποντάρουν με αυτόν τον τρόπο και δεν έχουν ακόμη εξοικείωση με ηλεκτρονικά πορτοφόλια π.χ, αν βέβαια εξαιρέσουμε τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Είναι θέμα χρόνου λοιπόν να επιστρέψει πλήρως η paysafe card, τα πράγματα να πάρουν το δρόμο τους και οι τζίροι να ανεβαίνουν και πάλι.