Οι 5 καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Και εκεί που νομίζαμε ότι στο χώρο του στοιχήματος μετά την αποχώρηση πολλών διεθνών στοιχηματικών λόγω των διαφορών τους με το ελληνικό δημόσιο για θέματα φορολόγησης θα μέναμε από επιλογές, πέφτουμε έξω μέρα με τη μέρα. Και αυτό γιατί για κάποιον που θέλει να παίξει στοίχημα, σε μια αξιόπιστη στοιχηματική σελίδα βλέπει ότι πραγματικά όχι μόνο δεν υπάρχει έλλειψη, αλλά πληθώρα επιλογών. Και όταν λέμε επιλογές εννοούμε νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που, προσφέρουν ένα πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στον παίκτη πελάτη τους, με μεγάλη δόση αξιοπιστίας και υπεύθυνου παιχνιδιού.

1. Stoiximan

Ίσως πρώτη και καλύτερη στοιχηματική στον ελληνικό χώρο του στοιχήματος, ο Stoiximan. Πρόκειται για μια καθαρά ελληνική στοιχηματική πλατφόρμα που έκανε την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια και κερδίζει καθημερινά πόντους. Διαθέτει ένα πολύ καλό live bet παιχνίδι, το οποίο σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό πακέτο live streaming κάνει τον παίκτη, να ποντάρει ζωντανά αλλά και να παρακολουθεί την εξέλιξη του αγώνα. Μεγάλο προσόν του stoiximan είναι η γκανιότα που πολλές φορές αγγίζει αλλά και είναι μηδέν** και προσφέρει γενικά αποδόσεις και τιμές σε ένα μεγάλο πλήθος αγορών από όλο τον πλανήτη σε πολλά αθλήματα και όχι μόνο, για όλα τα γούστα. Εντύπωση επίσης μας κάνει η δυνατότητα σε κάποιον παίκτη να ζητήσει κάποιο στοίχημα που μέχρι εκείνη την ώρα δεν είναι διαθέσιμο, και πολύ πιθανό επίσης να ικανοποιηθεί το αίτημα του.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

2. Betshop

Το δυνατό χαρτί της Betshop και για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες της. Οι παίχτες έχουν δει πολλές νέες τους τελευταίους μήνες (όπως η επικοινωνία μέσω Viber), ενώ μπορούν να βασίζονται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και στις παλιότερες, όπως το cash out* (και το pre-cashout*) και το BOT που προτείνει έτοιμα παρολί. Επιπλέον, έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές*, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής*. Με λίγα λόγια, όσο περισσότερο στοιχηματίζουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα μέλη της Betshop τόσο μεγαλύτερες ανταμοιβές* θα κερδίζουν.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

3. Novibet

Πολύ πρωτοποριακή επιλογή σαν στοιχηματική σελίδα είναι και η Novibet. Διαθέτει την ασφάλεια της πλατφόρμας που είναι νόμιμη στη χώρα μας, και την αξιοπιστία ότι προσφέρει ένα πολύ καλό προϊόν. Τι μας αρέσει στη Novibet; Προσφορές που παρέχει και δεν συναντάς πολύ εύκολα σε άλλες στοιχηματικές. Και αν η προσφορά σε παρολί πάνω από 5 παιχνίδια, που χάνει μόλις ένα αγώνα, σου επιστρέφονται τα χρήματα σου* την συναντάμε και αλλού, για δώστε προσοχή. Στο live bet σε αρκετά παιχνίδια, αν χάσεις ένα στοίχημα μετά το 88΄, δεν σε απασχολεί αφού η Novibet σου πιστώνει κανονικά το κέρδος*, και δεν σε ενδιαφέρει καθόλου πόσο έληξε.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

4. Sportingbet

Πολύ καλή στοιχηματική πλατφόρμα και επιλογή για ένα παίκτη, είναι η Sportingbet. Από τις πρώτες στοιχηματικές που εξασφάλισαν νόμιμη άδεια λειτουργίας στον ελληνικό χώρο, κρατώντας όλο τον καιρό την ποιότητα της πολύ υψηλά.  Πολύ καλό live bet και ζωντανές μεταδόσεις που καθηλώνουν και μπορούν να προσελκύσουν τους παίκτες. Στην Sportingbet μας αρέσει πολύ ότι πληρωνόμαστε ένα στοίχημα πριν ακόμη τελειώσει το παιχνίδι, και δεν χρειάζεται να περιμένουμε τη λήξη του, αν π.χ. έχουμε παίξει over και επαληθευτεί στο 60΄ τα χρήματα πιστώνονται εκείνη την ώρα. Μας αρέσει επίσης η υπηρεσία cash out, που δίνει την ευκαιρία σε ένα παίκτη να κλειδώσει ένα στοίχημα του πριν το τελευταίο σφύριγμα, εφόσον επιβεβαιώνεται, αφού το πληρώνεται σε λίγο χαμηλότερη απόδοση που του προσφέρει η στοιχηματική σελίδα, αλλά το πληρώνεται σίγουρα, χωρίς να περιμένει τι θα γίνει στη συνέχεια.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

5. Bwin

Οι προσφορές* αποτελούν το μεγάλο ατού και της Bwin και το μεγάλο πλεονέκτημα της στοιχηματικής θα παραμείνει και μέσα στο 2019. Η Bwin ανταμείβει συχνά τα μέλη της, όχι μόνο μέσω προσφορών* που αφορούν σε συγκεκριμένους αγώνες, αλλά και μέσω διαγωνισμών και κληρώσεων, που μπορούν να αποφέρουν μεγάλα ποσά στους παίχτες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι διαγωνισμοί Champions Predictor* και Legend Ballers*. Επιπλέον, η Bwin προσφέρει υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου, από το απαραίτητο πλέον cash out* έως το χρήσιμο build a bet. Τα αθλήματα που προσφέρει η Bwin τέλος είναι από τα περισσότερα της ελληνικής αγοράς.

# Στοιχηματική Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Γενναιόδωρες προσφορές* για όλους τους παίκτες!(+21) Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

 

Με αυτά και με αυτά βλέπει κανείς ότι μόνο κενό δεν είναι το στοιχηματικό τοπίο στη χώρα μας. Αν και υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτίωσης από όλους τους φορείς στο εν λόγω κομμάτι και πάντα στην κατεύθυνση για το συμφέρον του μέσου Έλληνα παίκτη, έχουμε να κάνουμε με νόμιμες στοιχηματικές, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν σε σχέση με διεθνείς κολοσσούς-στοιχηματικές και ανταλλακτήρια. Καλό παιχνίδι…

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.