Οι καλύτερες στοιχηματικές για το Παγκόσμιο Κύπελλο

Το να αποφασίσει κανείς ποια θα είναι η καλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του 2018 είναι εύκολο. Θα είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, όπου θα συγκεντρωθούν οι κορυφαίοι παίχτες όλου του κόσμου. Πιο δύσκολο είναι όμως να αποφασίσει κανείς ποιος θα είναι ο κορυφαίος αγώνας της διοργάνωσης, ποιες θα είναι οι κορυφαίες φάσεις και ποιες είναι οι καλύτερες εταιρίες για να στοιχηματίσει στους αγώνες.

Όσο δύσκολο και να είναι το να αποφασίσει κανείς για τις καλύτερες εταιρίες στοιχήματος για το Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο εύκολο είναι να συγκρίνει τα όσα προσφέρουν και να σχηματίσει μια εικόνα μόνος του. Η σύγκριση αυτή θα αφορά σε κορυφαίες υπηρεσίες, μεγάλη γκάμα επιλογών, υψηλές αποδόσεις και φυσικά συμφέρουσες προσφορές. Και πιθανότατα οι καλύτερες εταιρίες που θα προκύψουν θα είναι οι παρακάτω.

 

Ο Stoiximan αποτελεί μία από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές στην Ελλάδα και όχι άδικα. Οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει από τώρα για το Μουντιάλ είναι πιθανόν οι περισσότερες και καλύπτουν κάθε δημοφιλή στοιχηματική αγορά, ενώ συνοδεύονται από υψηλές αποδόσεις. Επιπλέον, ο Stoiximan προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες, όπως live streaming*, cash out*, η δυνατότητα να ζητήσεις το στοίχημα που δε μπορείς να βρεις στην ιστοσελίδα του, αλλά και στοίχημα από το κινητό, μέσω ενός κορυφαίου app. Επιπλέον, οι προσφορές* του συγκαταλέγονται στις πιο συμφέρουσες της αγοράς.

 

Και η Sportingbet προσφέρει τεράστια ποικιλία στοιχημάτων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ δεν απουσιάζουν ούτε τα μακροχρόνια στοιχήματα. Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, οι παίχτες θα μπορούν να στοιχηματίζουν και live, εκμεταλλευόμενοι πολύ καλές αποδόσεις, αλλά και να εκμεταλλεύονται κορυφαίες προσφορές. Αυτές θα αλλάζουν κάθε ημέρα και θα αφορούν στους κορυφαίους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τέλος, και η Sportingbet προσφέρει κορυφαίες υπηρεσίες, όπως cash out*, live στοίχημα* και στοίχημα από το κινητό.

 

Το δυνατό χαρτί της Betshop και για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι οι κορυφαίες υπηρεσίες της. Οι παίχτες έχουν δει πολλές νέες τους τελευταίους μήνες (όπως η επικοινωνία μέσω Viber), ενώ μπορούν να βασίζονται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ και στις παλιότερες, όπως το cash out* (και το pre-cashout*) και το BOT που προτείνει έτοιμα παρολί. Επιπλέον, έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές στοιχηματισμού, αλλά και προσφορές*, οι οποίες περιλαμβάνουν ακόμη και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής*.

 

Τα μέλη της Novibet από την άλλη θα έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού στη διάθεσή τους. Η εταιρία του στοιχήματος είναι γνωστή, όχι μόνο για το γεγονός ότι καλύπτει τις περισσότερες στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα, αλλά και για το ότι προσφέρει τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα σε κάθε διοργάνωση. Πολλές είναι και οι επιλογές στις προσφορές*, όπου κυριαρχούν η 0% γκανιότα* , αλλά και στις υπηρεσίες, όπου προσφέρεται cash out*, στοίχημα μέσω κινητού και το Bet Referral*, μεταξύ άλλων.

 

Η Vistabet τέλος προσφέρει πολλές επιλογές στοιχηματισμού σε κορυφαίες αποδόσεις, αλλά και πολλές υπηρεσίες και προσφορές. Αν και δεν καλύπτει τα πιο ιδιαίτερα γούστα, στην ιστοσελίδα της βρίσκονται όλες οι δημοφιλείς στοιχηματικές αγορές και υπηρεσίες. Ειδικά στον δεύτερο τομέα, οι παίχτες θα βρουν cash out*, live στοίχημα*, mobile στοίχημα και bestseller παρολί*. Επιπλέον, θα βρουν γενναιόδωρες προσφορές*, οι οποίες θα αλλάζουν κάθε ημέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αφηστε ενα σχολιο