Κατάθεση σε στοιχηματική εταιρία μέσω skrill wallet

κατάθεση σε στοιχηματική εταιρία μέσω skrill walletΌταν παίζεις στοίχημα ένα από τα βασικά πράγματα που θέλεις είναι να μπορείς να κάνεις γρήγορες και ασφαλείς μεταφορές χρημάτων είτε σαν ανάληψη είτε σαν κατάθεση σε μια στοιχηματική εταιρία και να μην υπάρχουν προβλήματα αξιοπιστίας. Κάτι τέτοιο ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να το πετύχει με το skrill wallet μέσω του οποίου μπορεί να κάνει πολύ πιο εύκολη τη ζωή του.

Το skrill wallet είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με το οποίο μπορείς να μεταφέρεις χρήματα από το λογαριασμό σου σε κάποιον άλλο, ή να ολοκληρώσεις κάποια αγορά στο διαδίκτυο, ή στην περίπτωση των στοιχηματικών εταιριών να κάνεις ανάληψη ή κατάθεση. Ο τρόπος για να φτιάξει κανείς ένα λογαριασμό είναι πολύ απλός και χρειάζεται πέρα από τα βασικά στοιχεία σου, απλά την ηλεκτρονική σου διεύθυνση και μπορείς άμεσα να χρησιμοποιείς τον λογαριασμό σου. Στο σύνολο τους οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν σαν μέθοδο συναλλαγών τη skrill, κάτι που έχει κάνει τον συγκεκριμένο τρόπο συναλλαγής πολύ διαδεδομένο.

Δείτε ποιες εταιρίες στοιχημάτων δέχονται skrill για καταθέσεις και αναλήψεις

# Στοιχηματική εταιρία Βαθμολογία Προσφορές Κωδικός προσφοράς
1 Διαβάστε την αξιολόγηση Με εφαρμογή σε iOS & Android Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
2 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
3 Διαβάστε την αξιολόγηση Ενισχυμένες αποδόσεις κάθε μέρα! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
4 Διαβάστε την αξιολόγηση Γενναιόδωρες προσφορές* για όλους τους παίκτες!(+21) Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
5 Διαβάστε την αξιολόγηση Αμέτρητα ειδικά στοιχήματα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
6 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο και Ασφαλές στοιχημα online Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
7 Διαβάστε την αξιολόγηση Νόμιμο στοίχημα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
8 Διαβάστε την αξιολόγηση Ασφαλείς πληρωμές και επιβράβευση! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη
9 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξτε υπεύθυνα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Επίσκεψη

Είναι πολύ εύκολο για ένα παίκτη στοιχηματικής εταιρίας να μπορεί να τραβά και να μεταφέρει χρήματα σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι πάρα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο κυριότερος ίσως λόγος πέρα του πρακτικού του πράγματος, αφού με λίγα μόνο κλικ και σε ελάχιστο χρόνο μπορείς να πιστώσεις ή να χρεώσεις το λογαριασμό σου με χρήματα. Όταν θέλεις να κάνεις ανάληψη από μια στοιχηματική εταιρία σε ένα λογαριασμό skrill, η διαδικασία που απαιτείται γίνεται μέσα στη μέρα το αργότερο, σε αντίθεση με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και e-banking , που χρειάζονται 3-5 εργάσιμες ημέρες για να πιστώσουν τα χρήματα σας. Είναι πολύ σημαντικό για ένα άνθρωπο που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο να μπορεί να έχει άμεσα τα χρήματα του και να μπορεί να χρησιμοποιεί όποτε αυτός θέλει.

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι skrill όπως και το ηλεκτρονικό πορτοφόλι viva wallet φυσικά μπορεί και συνδέεται με όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει τη μεγαλύτερη γκάμα επιλογών για όλους τους δυνητικούς πελάτες. Και μπορεί και εξυπηρετεί και σε 4 νομίσματα παγκοσμίως, και δεν περιορίζεται γεωγραφικά. Η μέθοδος αυτή έχει γίνει πολύ διαδεδομένη για τις στοιχηματικές εταιρίες, μετά και τους τραπεζικούς περιορισμούς στη χώρα μας και τη μη χρήση συνολικά της paysafe card, αφού ο παίκτης πελάτης αναζητά αξιοπιστία στις συναλλαγές του με τις εταιρίες. Βέβαια και η skrill συνεργάζεται με την paysafe , όχι πάντως αυτή τη στιγμή, λόγω του γνωστού περιορισμού, που δεν επιτρέπει στην τελευταία να γίνει αποδεκτή σε όλα τα ηλεκτρονικά μαγαζιά.

Μπαίνοντας σε ένα λογαριασμό σου στη skrill μπορείς να δεις μπανεράκια από στοιχηματικές εταιρίες και έτσι καταάβαίνεις οτι το skrill wallet έχει δημιουργηθεί κατα κύριο λόγο για συναλλαγές μέσω εταιριών στοιχημάτων παγκοσμίως. Τέλος, μπορεί κάποιος να βγάλει και την κάρτα skrill mastercard και να μπορεί με πολύ απλές διαδικασίες να την ενεργοποιήσει και να κάνει συναλλαγές στα ΑΤΜ των τραπεζών.

Το να παίξεις στοίχημα αξιόπιστα και με καλό προϊόν στο προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες, το να μεταφέρεις όμως τα χρήματα σου από και προς τους λογαριασμούς σου γρήγορα και με ασφάλεια, είναι μια δουλειά των ηλεκτρονικών πορτοφολιών όπως το skrill wallet.