Τι είναι οι απαιτήσεις roll over στο μπόνους εγγραφής στοιχήματος

bonus eggrafis roll overΓια ένα νέο παίκτη που θέλει να ανοίξει τα πανιά του στο διαδικτυακό στοίχημα και να ανοίξει λογαριασμό σε μια νόμιμη στοιχηματική εταιρία, πολύ βασικός παράγοντας για το ποια θα διαλέξει, είναι το μπόνους πρώτης κατάθεσης. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ένα μπόνους 100% ως τα 100 ευρώ, αλλά όχι όλες. Βέβαια δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα με το πότε μπορεί ο παίκτης να κάνει ανάληψη το ποσό που έχει καταθέσει μαζί και με το μπόνους.

Πότε μπορώ να κάνω ανάληψη το μπόνους εγγραφής μου

Και αυτό είναι πολύ λογικό καθώς ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να κάνει μια κατάθεση σε μια στοιχηματική εταιρία, μόνο και μόνο για να πάρει το μπόνους εγγραφής και να αφήσει παράλληλα το αρχικό του ποσό μέσα στο λογαριασμό του για να μπορεί να παίζει κιόλας. Φυσικά οι νόμιμες εταιρίες στοιχήματισμου θέτουν κάποιους περιορισμούς σε αυτή τη δυνατότητα συναλλαγών, και δημιουργούν ένα ασφαλές δίκτυο παιχνιδιού χωρίς υπόνοιες και γκρίζες σκιές. Αρχικά να ξεκαθαρίσουμε ότι αρκετές στοιχηματικές εταιρίες δίνουν τη δυνατότητα σε ένα παίκτη να μην δεχθεί καθόλου μπόνους εγγραφής, επομένως εδώ οι περιορισμοί δεν είναι οι ίδιοι. Να σημειώσουμε βέβαια ότι δεν υπάρχει κανόνας για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες πότε μπορεί κάποιος να κάνει ανάληψη αλλά ποικίλει.

Π.χ. έχουμε δει στοιχηματική εταιρία να παρέχει τη δυνατότητα ανάληψης σε κάποιον χωρίς να έχει πιστωθεί το μπόνους ως εξής: Να στοιχηματίσει 3 φορές το αρχικό του κεφάλαιο και σε αποδόσεις άνω του 1.80. Φυσικά γίνεται και είναι κατανοητό ότι όταν δεν θέλει ένας παίκτης μπόνους εγγραφής τότε σχετικά πιο γρήγορα μπορεί να αξιώσει από την εταιρία στοιχήματος να κάνει ανάληψη και να γίνει το αίτημα δεκτό. Αυτό είναι το οι λεγόμενες απαιτήσεις roll over, δηλαδή πόσα χρήματα πρέπει να παίξεις εως ότου γίνει το μπόνους εγγραφής αναλήψιμο και μπορέσεις να το κάνεις cashout.

Τώρα να δούμε τι ισχύει στην περίπτωση που κάποιος έχει κάνει εγγραφή και έχει ζητήσει κανονικά να του πιστωθεί το μπόνους. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι στοιχηματικές εταιρίες αξιώνουν από τον πελάτη τους να παίξει το πόσο της κατάθεσης συν του μπόνους 5 φορές περίπου μέχρι να μπορεί να γίνει αναλήψιμο. Και λέμε περίπου διότι δεν είναι δεδομένο αλλά ποικίλει από εταιρία σε εταιρία. Έχουμε δει εταιρίες που ζητάνε και 6 φορές το ποσό μέχρι να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις, αλλά έχουμε δει και-σπανιότερα- 4 φορές. Τώρα σε τι αποδόσεις πρέπει κάποιος να ποντάρει τα στοιχήματα του για να μπορεί να καλύπτει τις προϋποθέσεις. Σίγουρα και εδώ οι στοιχηματικές εταιρίες έβαλαν μια ασφαλιστική δικλείδα, για να μην τις πιάνουν κορόιδο. Διότι αν επέτρεπαν παιχνίδι με αποδόσεις 1,10 και 1,20 είναι πολύ πιθανό από τη μία μέρα στην άλλη όλοι οι παίκτες να γίνουν πλούσιοι και να μπουν μέσα οι εταιρίες. Για αυτό έχουν καθιερώσει την τιμή του 1,50 χονδρικά μίνιμουμ, που πρέπει ναι είναι οι αποδόσεις σε κάποιο στοίχημα. Όμως έχουμε δει και στοιχηματικές εταιρίες που κατεβάζουν το όριο στο 1,45 σαν απόδοση αλλά όπως και να έχει οι διαφορές είναι ελάχιστες.

Όλα αυτά σε ένα πλαίσιο δίκαιου και ασφαλούς στοιχηματισμού, χωρίς σκιές για διακίνηση μαύρου χρήματος, είναι και πρέπει να είναι αποδεκτό από όλους τους παίκτες του στοιχήματος, κρίνοντας λογικές και απαραίτητες ως ένα βαθμό τις απαιτήσεις των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών όσον αφορά τις χρηματικές συναλλαγές.