Στοιχηματικές εταιρίες με 100% μπόνους εγγραφής

100 ευρώ στοίχημα μπόνους εγγραφήςΤο στοίχημα είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να ποντάρεις σε μια στοιχηματική εταιρία αυτά που μπορείς και όχι αυτά που θέλεις, για να μη βρεθείς μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο καθένας έχει την δική οικονομική του δυνατότητα, και μπορεί βάσει αυτής να ποντάρει σε αγώνες. Όμως με την προσφορά των στοιχηματικών εταιριών να παρέχουν ένα μπόνους εγγραφής 100% σε κάθε νέο μέλος εταιρίας στοιχήματος, πλέον μπορεί ο καθένας να αλλάξει κάπως τον αρχικό σχεδιασμό του.

Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν σε κάθε νέα εγγραφή 100% μπόνους, σαν επιβράβευση. Όχι όλες αλλά πολλές από αυτές. Να διευκρινίσουμε ότι αυτό το μπόνους μπορεί να το πιστωθεί ο κάθε παίκτης μόνο μια φορά κατά την εγγραφή του και όχι ξανά. Το ελάχιστο ποσό πρώτης κατάθεσης ποικίλει από εταιρία σε εταιρία, αλλά συνήθως είναι 5 ή 10 ευρώ. Έτσι μπορεί κάποιος με τα 5 ευρώ που θα καταθέσει στην στοιχηματική εταιρία με οποιονδήποτε τρόπο κατάθεσης, να έχει την ευκαιρία να παίξει στοίχημα για 10 ευρώ. Αντίστοιχα αν καταθέσει 10, 20, αν καταθέσει 20, 40 και πάει λέγοντας. Το μέγιστο όριο που μπορεί κάποιος να καταθέσει σε μια στοιχηματική εταιρία και να πάρει το ισόποσο μπόνους είναι τα 100 ευρώ, δηλαδή μια μικρή περιουσία.

Δείτε όλες τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν 100% μπόνους εγγραφής

#Στοιχηματική εταιρίαΒαθμολογίαΜπόνουςΚωδικός μπόνους
1 Διαβάστε την αξιολόγηση 0% γκανιότα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

2 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξε νόμιμα και με Paysafe! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

3 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξε νόμιμα και με Paysafe Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

4 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% Νόμιμη100GRE Παίξε

5 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% Επιβράβευση Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

6 Διαβάστε την αξιολόγηση Με την μεγαλύτερη επιβράβευση Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

7 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στον κάθε παίκτη να ποντάρει λεφτά τα οποία δεν ήταν δικά του, και μάλιστα ένα σοβαρό ποσό. Ένας προσεκτικός παίκτης και μελετημένος μπορεί να εκμεταλλευτεί άριστα ένα μπόνους εγγραφής της τάξης των 100 ευρώ που δεν τα υπολόγιζε και να μπορέσει να καταστρώσει ένα καλύτερο πλάνο για να πάει στο ταμείο. Είναι αυτό που λέμε αν είχα περισσότερα λεφτά θα μπορούσα να καλυφθώ καλύτερα στο στοίχημα και να μπορέσω να νικήσω τους μπουκ. Ε, να λοιπόν σου δίνεται η ευκαιρία να ποντάρεις όπως εσύ θέλεις, με αυτό το μπόνους, αρκεί βέβαια να έχεις τη δυνατότητα να καταθέσεις 100 ευρώ.

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες με το που καταθέτεις τα χρήματα σχεδόν αυτόματα και άμεσα σου πιστώνουν το μπόνους, και φαίνονται κατευθείαν στο υπόλοιπο του λογαριασμού σου. Εδώ βέβαια να τονίσουμε και το εξής: Μπορεί ο κάθε παίκτης να επιλέξει να μην πάρει το μπόνους και απλά να παίξει με το ποσό που καταθέτει. Μα καλά θα πει κάποιος γιατί κάποιος να μην θέλει να πάρει ένα ποσό δωρεάν.

Ένας προφανής λόγος και ίσως ο σημαντικότερος είναι ότι αν δεν πάρει το μπόνους εγγραφής μπορείς να κάνει ανάληψη σχεδόν αμέσως χωρίς κανένα περιορισμό, δηλαδή δεν ισχύουν οι όροι rollover. Και αυτό γιατί για να μπορείς να κάνεις αναλήψιμο το μπόνους σου πρέπει να το ποντάρεις 5 ή 6 ή ανάλογα με την κάθε εταιρία, φορές, ώστε να μπορείς από εκεί και πέρα να κάνεις ελεύθερα αναλήψεις.

Με αυτό τον τρόπο οι στοιχηματικές εταιρίες απαγορεύουν στους επιτήδειους, να κάνουν κατάθεση μόνο και μόνο για πάρουν το μπόνους. Βέβαια με τους νέους κανόνες ασφάλειας και με ταυτοποίηση στοιχείων που ζητούν οι στοιχηματικές εταιρίες, δεν είναι εύκολο για κάποιον να μπορέσει να τις κοροϊδέψει. Μάλιστα οι εταιρίες συχνά δεν πιστώνουν το μπόνους όταν γίνεται κατάθεση με paysafe ή κατάθεση με skrill wallet για να αποφύγουν φαίνόμενα καταχρησης της προωθητικής ατής ενέργειας.  Το μπόνους εγγραφής 100% λοπόν για όσες στοιχηματικές εταιρίες το προσφέρουν, τελικά, είναι και από τις βασικές παραμέτρους για ένα νέο παίκτη να δει που θα ποντάρει τα χρήματα του.