Στοιχηματικές εταιρίες με μπόνους εγγραφής 100 ευρώ

100 ευρω στοίχημα μπόνους εγγραφήςΚανόνας στο στοίχημα είναι πως όσα μεγαλύτερο κεφάλαιο διαθέτει ένας παίκτης, τόσο περισσότερο μπορεί να ελιχθεί και να μπορέσει εν τέλει να βγει κερδισμένος στην προαιώνια μάχη με τους μπουκμέικερ. Διότι σίγουρα με μια μεγαλύτερη κάβα μπορείς να έχει περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερους τρόπους παιχνιδιού, διαφορετικούς, και φυσικά υπάρχει και το περιθώριο του λάθους. Αυτή την δυνατότητα τη δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες το 2016 σε κάθε νέο μέλος τους, που κάνει την εγγραφή του. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν μπόνους εγγραφής 100 ευρώ, εφόσον καταθέσει ο παίκτης τα δικά του 100 ευρώ, τότε αυτόματα γίνονται 200 από την εταιρία.

Και όταν λέμε αυτόματα το εννοούμε αφού αμέσως το υπόλοιπο του λογαριασμού δείχνει 200 ευρώ. Βέβαια κάποιες στοιχηματικές εταιρίες μπορεί να προσφέρουν μπόνους 100 ευρώ, αλλά όχι αμέσως αφού χρειάζεται μια διαδικασία ενεργοποίησης του μπόνους, ώστε αμέσως μετά να πιστωθεί. Για να πάρετε το μπόνους μπορείτε να κάνετε κατάθεση με όλους τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγών που διαθέτει η κάθε εταιρία όπως κατάθεση μέσω viva wallet που είναι πλέον το πιο εύκολο στις μέρες των capital control ή ελληνικές κάρτες ακόμα και κατάθεση μέσω Internet banking. Σημειώστε εδώ ότι μερικές στοιχηματικές εταιρίες δεν δίνουν μπόνους εγγραφής εάν χρησιμοποιήσετε ως μέθοδο κατάθεση το skrill wallet.

Δείτε τις στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν μπόνους εγγραφής 100 ευρώ

#Στοιχηματική εταιρίαΒαθμολογίαΜπόνουςΚωδικός μπόνους
1 Διαβάστε την αξιολόγηση 0% γκανιότα Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

2 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξε νόμιμα και με Paysafe! Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

3 Διαβάστε την αξιολόγηση Παίξε νόμιμα και με Paysafe Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

4 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% Νόμιμη100GRE Παίξε

5 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% Επιβράβευση Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

6 Διαβάστε την αξιολόγηση Με την μεγαλύτερη επιβράβευση Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

7 Διαβάστε την αξιολόγηση 100% ανανεωμένη Χρησιμοποιήστε το σύνδεσμο Παίξε

Δεν ξέρουμε πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για κάποιον να έχει τη δυνατότητα να καταθέσει 100 ευρώ σε μια στοιχηματική εταιρία για να πάρει το 100% μπόνους εγγραφής, ξέρουμε όμως σίγουρα πόσο εύκολα μπορούν να χαθούν αυτά τα λεφτά μαζί με τα άλλα 100 ευρώ μπόνους. Σίγουρα το να έχεις ένα καλό κεφάλαιο, μπορεί να αποβεί μπούμερανγκ, αφού μπορεί ο παίκτης να παρασυρθεί σε αλόγιστο παιχνίδι.

Υπό άλλες συνθήκες δεν θα πόνταρε τόσο μεγάλα ποσά, αλλά τώρα ξαφνικά που τα λεφτά του αβγάτισαν, παίζει σαν νεόπλουτος. Θέλει ακόμη και έτσι σύνεση και λογική στο παιχνίδι, γιατί ένα μεγάλο ποσό μπορεί να αποδειχθεί θησαυρός στα χέρια ενός έμπειρου παίκτη. Για παράδειγμα όταν βλέπεις ένα προγνωστικό, και το πιστεύεις πολύ, όταν δεν έχεις μεγάλο κεφάλαιο, δεν ποντάρεις πολλά και έτσι ακόμη και αν επιβεβαιωθεί το προγνωστικό, δεν θα είναι μεγάλο το κέρδος. Σε αντίθετη περίπτωση με ένα καλό και γερό ποντάρισμα, το κέρδος θα είναι σημαντικό και δεν θα υπάρχει η απορία τι θα γινόταν αν είχαμε λεφτά περισσότερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι στοιχηματικές εταιρίες δεν δίνουν μπόνους εγγραφής 100 ευρώ αλόγιστα αλλά μονάχα μια φορά. Φυσικά επειδή πρόκειται για σοβαρό ποσό υπάρχουν και κάποιοι περιορισμοί, μέχρι να γίνει και το μπόνους αναλήψιμο το λεγόμενο Rollover. Τέτοιοι είναι συνήθως είναι: πρέπει να ποντάρει ο παίκτης, κάποιες φορές το ποσό του μπόνους για να μπορεί να το βγάλει, και σε στοιχήματα άνω του 1.50. Αν είσαι τυχοδιώκτης τότε πιθανόν και να δυσκολευτείς να το ποντάρεις και να μη χάσεις. Αλλά αν είσαι παίκτης συνετός και λογικός, και μπήκες σε μια στοιχηματική εταιρία για να παίξεις στοίχημα, τότε πολύ γρήγορα και χωρίς να το καταλάβεις θα συμπληρώσεις το απαιτούμενο όριο.

Σε πολλές περιπτώσεις οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρνηθεί το μπόνους εγγραφής, διότι κάποιες φορές αντιλήφθηκε ότι ο ίδιος παίκτης προσπάθησε με διαφορετικά στοιχεία να ανοίξει νέο λογαριασμό μόνο και μόνο για να καρπωθεί το μπόνους. Με τη μέθοδο της ταυτοποίησης πλέον δεν είναι καθόλου εφικτό, αφού θα πρέπει να αποστείλεις προσωπικά στοιχεία στην στοιχηματική εταιρία. Πολύ σημαντικός παράγοντας επομένως το μπόνους 100 ευρώ, και για πολλούς θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ. Δεν αρκεί όμως να το πάρεις το μπόνους , αλλά θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς σαν εργαλείο, για να αποκομίσεις ένα σημαντικό κέρδος.