Στοίχημα απο κινητό και τάμπλετ

Πόσες φορές δεν έχουμε γίνει οι ίδιοι θύματα του χρόνου όταν θέλαμε να παίξουμε στοίχημα ένα αγώνα, αλλά δεν προλάβαμε να πάμε στο πρακτορείο για το ποντάρουμε. Ή δεν μπορούσαμε να παίξουμε ένα αγώνα γιατί ακριβώς τα πρακτορεία ήταν κλειστά την ώρα του αγώνα, π.χ. μετά τα μεσάνυχτα όταν και μας ήρθε έμπνευση.

Οι στοιχηματικές βέβαια δεν δίνουν καθόλου σημασία σε κάτι τέτοιο γιατί πέρα φυσικά από το αυτονόητο για αυτές να ποντάρεις όλες τις μέρες και ώρες, σου δίνουν τη δυνατότητα, να ποντάρεις και από όποιο σημείο και αν είσαι αρκεί να έχεις το κινητό σου ή το tablet σου. Και αυτό γιατί με τις νέες εφαρμογές και τις νέες πλατφόρμες που έχουν διαθέσιμες για τους πελάτες-παίκτες τους, οι στοιχηματικές κάνουν το παιχνίδι ακόμη πιο εύκολο για όλους. Οι περισσότεροι πλέον στις μέρες μας διαθέτουν ένα smartphone ή ένα tablet και αρκεί μια ελάχιστη εξοικείωση με το διαδίκτυο(πράγμα πλέον εκ των ων ουκ άνευ) για να μπορείς να παίξεις στο κινητό σου.

Οι mobile εφαρμογές των στοιχηματικών δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από ένα κανονικό υπολογιστή και είναι εξαιρετικά αναβαθμισμένες και χρηστικές, χωρίς πολύ κόπο δηλαδή ο παίκτης στοιχήματος ποντάρει με την ίδια ευκολία σαν να στέλνει ένα μήνυμα. Το μεγάλο πλεονέκτημα όμως είναι οτι μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει αγώνες ζωντανά σε livestream απο το κινητό ή το tablet απο όπου και αν βρίσκεται! Η μέθοδος αυτή είναι πολύ διαδεδομένη πλέον στις ημέρες μας και όχι φυσικά μόνο στην Ελλάδα, αφού απλοποιεί τα πράγματα κατά πολύ. Οι στοιχηματικές σεβόμενες και αντιλαμβανόμενες τα αιτήματα των καιρών, που επιτάσσουν μεγαλύτερη εξοικείωση με το ίντερνετ, μάλιστα για να κάνουν ακόμη πιο ελκυστική την εφαρμογή τους προσφέρει προσφορές και μπόνους σε κάθε παίκτη που θα παίξει από το κινητό του ή το tablet του.

Τώρα οι λόγοι που είναι πολύ πιο χρηστική η χρήση των εφαρμογών αυτών από το κινητό είναι πραγματικά προφανείς. Τέλος το άγχος να προλάβω ένα παιχνίδι στο πρακτορείο, ή σύμφωνα με τα δεδομένα της τελευταίας δεκαετίας να βρίσκομαι μπροστά από ένα υπολογιστή για να μπορώ να μπω στην στοιχηματική και να ποντάρω ένα αγώνα. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το γεγονός ότι μπορείς να κάνεις ό,τιδήποτε και να είσαι οπουδήποτε και ταυτόχρονα να μπορείς να ποντάρεις σε ένα αθλητικό ή μη γεγονός από το κινητό σου.

Βέβαια όσο μοντέρνα και σύγχρονη και χρηστική είναι μια τέτοια εφαρμογή, θέλει και σωστή αντιμετώπιση από τους παίκτες, διότι μπορεί να είναι εύκολο να ποντάρεις on the go, αλλά σίγουρα η δυνατότητα να μπορεί να ποντάρει κάποιος ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι επικίνδυνη για ένα παίκτη ο οποίος δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Μπορεί να χάσει τον έλεγχο και έχοντας τη δυνατότητα να κάνει καταθέσεις και να ποντάρει ποσά από το κινητό ή το τάμπλετ του τη στιγμή που μπορεί να είναι π.χ. στο δρόμο μπορεί να φέρει ζημιές που δεν μπορούν να καλυφθούν μετά.

Επομένως κρατάμε την μοντέρνα τεχνολογία που μας δίνουν οι σύγχρονες στοιχηματικές και τις «εκμεταλλευόμαστε» προς όφελος μας, και όχι να τις κάνουμε να στραφούν μπούμερανγκ εναντίον μας. Γιατί το σωστό ποντάρισμα και ο έλεγχος είναι ο καλύτερος σύμμαχος μας ώστε να πηγαίνουμε στο ταμείο πιο συχνά.

Relevant news