Πόσο σημαντικό είναι το LIVE Streaming στο LIVE betting;

To στοίχημα είναι στις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων εδώ και πολλά χρόνια. Ως παιχνίδι, όμως, έχει εξελιχθεί αρκετά, ειδικά από τη στιγμή που άρχισε να προσφέρεται στο διαδίκτυο. Πολλοί είναι οι παίκτες, που παίζουν πλέον online στοίχημα και οι παροχές των στοιχηματικών αυξάνονται συνεχώς προς αυτούς. Πιο πρόσφατη από όλες είναι το LIVE Streaming, που έχει δώσει διαφορετική μορφή και στο LIVE betting.

Το ζωντανό στοίχημα είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των παικτών του στοιχήματος για πολλούς λόγους. Πρώτος και καλύτερος είναι ο λόγος ότι πολλοί από όσους παίζουν γενικώς στοίχημα, και μάλλον οι περισσότεροι, παίζουν για διασκέδαση. Είναι recreational players και το παραδέχονται. Κανείς από αυτούς δε θα αρνηθεί ότι το κάνει για να περάσει την ώρα του ή θα πει ότι έχει παρατήσει τα πάντα και ζει από αυτό.

Άρα, όταν έρχεται στη ζωή τους το LIVE στοίχημα, βρίσκουν μια ακόμα πιο διασκεδαστική μορφή του ήδη αγαπημένου τους παιχνιδιού. Τα στοιχήματα είναι πολύ περισσότερα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι ο βαθμός της… καλοπέρασης εκτινάσσεται στα ύψη. Η έκκριση, αδρεναλίνης, όμως; Δεν υπάρχει μόνο στους παίκτες, που παίζουν για διασκέδαση, αλλά και στους υπόλοιπους, που το παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά.

Έτσι, όταν ο μεγάλος ανταγωνισμός μεταξύ των online στοιχηματικών οδήγησε πολλές από αυτές να προσφέρουν παιχνίδια από διάφορα αθλήματα μέσω LIVE Stream, κάτι άλλαξε ριζικά.

Οι recreational players βρίσκουν πλέον στο LIVE betting ακόμα μεγαλύτερο βαθμό διασκέδασης και περνούν ακόμα καλύτερα, βλέποντας το παιχνίδι και ποντάροντας, ενώ οι πιο επαγγελματίες παίκτες πρόσθεσαν ακόμα ένα εργαλείο στην προσπάθειά τους για σταθερά κέρδη.

Πόσο σημαντικό είναι το LIVE Streaming στο LIVE betting;

Δεν μπορούμε να τονίσουμε αρκετά πόσο σημαντικό είναι να βλέπετε το παιχνίδι στο οποίο ποντάρετε χρήματα. Πόσω μάλλον τώρα, που υπάρχουν στοιχηματικές που παρέχουν αυτή τη δυνατότητα μέσω LIVEStreaming, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Σκεφτείτε καταρχάς ότι οι αγώνες, που παρακολουθείτε μέσω του LIVE Streaming είναι δωρεάν, τη στιγμή που πριν εμφανιστεί αυτή η λειτουργία, θα έπρεπε να πληρώνετε πολλά χρήματα αν θέλατε να έχετε όλα τα πακέτα συνδρομητικής τηλεόρασης για τα περισσότερα παιχνίδια.

Αυτό ήδη μειώνει τα έξοδα, που κάνει ένας παίκτης του στοιχήματος και πλέον αφοσιώνεται καθαρά στο LIVE στοίχημα.

Γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο σημαντικό είναι να βλέπει κανείς το παιχνίδι. Όχι μόνο για να μην κάνετε λάθος πονταρίσματα βλέποντας απλώς το γραφικό με τα στατιστικά της στοιχηματικής. Είναι σημαντικό επειδή αν βλέπετε ζωντανά το παιχνίδι στο οποίο θα ποντάρετε χρήματα είναι δεδομένο ότι θα προκύψουν αρκετές ευκαιρίες για εσάς να κερδίσετε χρήματα.

Αν παρακολουθείτε ζωντανά ένα παιχνίδι, μπορείτε να δείτε αν μια ομάδα πατάει καλύτερα στο γήπεδο, σε ένα ομαδικό άθλημα, ή αν ένας παίκτης σε ατομικό άθλημα δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τον αντίπαλό του.

Τίποτα άλλο δεν μπορεί να σας προσφέρει πιο ολοκληρωμένη εικόνα για έναν αγώνα από την ίδια την… εικόνα ενός αγώνα.

Τι βλέπω LIVE;

Οι επιλογές πλέον είναι πολλές, καθώς όπως αναφέραμε η τεχνολογική εξέλιξη, αλλά και ο ανταγωνισμός με το marketing έχουν οδηγήσει τις στοιχηματικές να παρέχουν ολοένα και περισσότερα πράγματα.

Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε:

ποδοσφαιρο live streaming

  • Ποδόσφαιρο. Η Primera Division, η Serie A, η Bundesliga και η Ligue 1 έχουν δώσει τα δικαιώματά τους σε στοιχηματικές. Εκτός από πρωταθλήματα από την Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο (Ρωσία, Αυστραλία είναι μόνο δύο από τα πρωταθλήματα από Ευρώπη και τον κόσμο), μεγάλες διοργανώσεις, όπως το Copa Libertadores και κύπελλα από διάφορες χώρες.

Live streaming μπάσκετ

  • Μπάσκετ. Εδώ μπορείτε να δείτε, εκτός από διάφορα εθνικά πρωταθλήματα, μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως η Euroleague, αλλά και το πιο εντυπωσιακό πρωτάθλημα στον κόσμο, το NBA.

Tennis Live Streaming

  • Τένις. Πολλά μεγάλα τουρνουά, ακόμα και Grand Slam είναι διαθέσιμα για LIVE Stream μέσω της πλατφόρμας των στοιχηματικών.

live stream στο βόλεϋ

  • Βόλεϊ. Επίσης μεγάλα πρωταθλήμα και διεθνείς διοργανώσεις έρχονται στην οθόνη του υπολογιστή, του κινητού ή του tablet σας.

 

Έχει αρνητικά το LIVE Streaming;

Το Live Streaming αυτό καθ’ αυτό δεν έχει κάποιο αρνητικό. Είναι μια επιλογή των στοιχηματικών να προσφέρουν κάτι τέτοιο ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερους χρήστες. Και εκ πρώτης όψεως μόνο θετικό είναι για τους παίκτες. Είναι θετικό ακόμα και για τους μη παίκτες, αφού δε χρειάζεται κάποιος απαραίτητα να ποντάρει σε ένα παιχνίδι για να μπορέσει να το παρακολουθήσει ζωντανά και δωρεάν μέσω LIVE Stream.

Από την άλλη, όμως, το LIVE Stream σε συνδυασμό με την άγνοια στο στοίχημα μπορεί να οδηγήσει σε προβληματικές καταστάσεις.

Αν, για παράδειγμα, κάποιος παίκτης θέλει να παίζει πολλά στοιχήματα ταυτόχρονα και όλα είναι διαθέσιμα στο LIVE Stream, μπορεί να του δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι με λίγα λεπτά παρακολούθησης στο καθένα, μπορεί να καταλάβει τι γίνεται και να ποντάρει σε στοιχήματα από διάφορα γεγονότα.

Επίσης αρνητικό θα ήταν αν κάποιος δε γνωρίζει πολλά από το στοίχημα ή από κάποιο άθλημα, να βλέπει ένα παιχνίδι, να νομίζει πως καταλαβαίνει πώς παίζεται και να ποντάρει χρήματα, χωρίς προηγουμένως να έχει ξεκινήσει μελετώντας το συγκεκριμένο άθλημα. Αντικαθιστά δηλαδή τη μελέτη ενός αθλήματος και της ορολογίας του, αλλά και τη μελέτη του στοιχήματος στο συγκεκριμένο άθλημα με την παρακολούθηση ενός αγώνα. Κι αυτό το κάνει βασισμένος στην ψευδαίσθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει. Έχει υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές του, δηλαδή.

Τα οποιαδήποτε αρνητικά προκύπτουν από την παρακολούθηση αγώνων μέσω LIVE Stream και το ταυτόχρονο ποντάρισμα είναι αποκλειστικά ευθύνη των παικτών και δεν μπορούν να αποδοθούν στο LIVEStream.

Χρειάζεται κάτι για να χρησιμοποιήσω το LIVE Streaming;

Το σίγουρο είναι ότι δε χρειάζεται να πληρώσετε για να παρακολουθήσετε κάποιο παιχνίδι ζωντανά μέσω Streaming. Οι στοιχηματικές έχουν σαφώς ως όρο να έχετε λογαριασμό σε αυτές (η εγγραφή δεν κοστίζει τίποτα) και να έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας (απλώς να έχετε κάνει μια κατάθεση, ακόμα και το minimum επιτρεπτό). Άλλες στοιχηματικές απαιτούν από εσάς να έχει ένα στοίχημα που δεν έχει διευθετηθεί ακόμα ή να έχετε ποντάρει σε οποιοδήποτε στοίχημα τις τελευταίες 24 ώρες.

Όπως καταλαβαίνετε, πρέπει να κάνετε μια καλή επιλογή στοιχηματικής σελίδας, βλέποντας τους όρους του LIVE Streaming πριν κάνετε εγγραφή.

Όσο αφορά στα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι δεδομένο ότι χρειάζεστε μια συσκευή όπως υπολογιστή (desktop ή laptop), κινητό ή tablet και μια ικανοποιητική σύνδεση στο διαδίκτυο ώστε να απολαμβάνεται το παιχνίδι χωρίς διακοπές.

Κλείνοντας, μπορούμε κατηγορηματικά να πούμε πως το LIVE Stream είναι μόνο θετικό για τους παίκτες. Αν κάποιος είναι απόλυτα προετοιμασμένος να παίξει LIVE στοίχημα, τότε το LIVE Streamingείναι ένα εργαλείο, που θα τον βοηθήσει, ενώ αν παίζει για τη διασκέδασή του τότε είναι σίγουρο ότι θα κάνει πιο ολοκληρωμένη, αλλά και διασκεδαστική την εμπειρία του LIVE betting.

Relevant news