Πονταρίσματα έκτακτης ανάγκης!

Δυστυχώς στη ζωή το πιο δύσκολο πράγμα είναι η συνέχεια και η σταθερότητα. Οι άνθρωποι που μπορούν να είναι στην κορυφή των δραστηριοτήτων τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα είναι άξιοι θαυμασμού. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τον αθλητισμό, αλλά και για διάφορα επαγγέλματα. Στο στοίχημα η κορυφή έχει διαφορετική λογική και σχήμα…Δεν έχει τρίγωνο ψηλά, αλλά έναν κύκλο. Ο επιτυχημένος παίχτης είναι αυτός που “τρέχει” αυτόν τον κύκλο πιο γρήγορα…Είναι αυτός που θα χάσει και θα γυρίσει το αποτέλεσμα υπέρ του το συντομότερον.

Όπως γνωρίζετε δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια επιτυχιών για μεγάλο χρονικό διάστημα με πολύ μεγάλες αποδόσεις και γι’ αυτό ο κύκλος των στοιχημάτων πρέπει να είναι σύντομος και επιτυχής. Αυτές τις αποδόσεις μπορούν να τις πετύχουν λίγοι tipsters στον κόσμο μετά από βαθιά ανάλυση και εμπειρία ετών. Έτσι, αυτό το άρθρο θα προσπαθήσει να προσφέρει στρατηγικές που είναι προσιτές τεχνικά και σύντομες στην εφαρμογή.

Είναι ένα άρθρο έκτακτης ανάγκης που έχει αποδέκτη όλους εσάς που ζορίζεστε οικονομικά…Επί ευκαιρίας, πριν προχωρήσουμε στην πράξη, θα ήθελα να εκθειάσω αυτό το παιχνίδι που λέγεται στοίχημα. Για μένα και πολλούς άλλους συνανθρώπους μας δεν είναι απλά ένα παιχνίδι, αλλά το μέσο που μας χάρισε οικονομική ελευθερία.

Χάρη στο στοίχημα μπορούμε και εργαζόμαστε με κλειστές τράπεζες και αυτό επιτυγχάνεται εξαιτίας του διαδικτύου. Αυτές τις στιγμές συνειδητοποιούμε ότι είναι το πιο δημοκρατικό μέσο εργασίας και δικτύωσης στην ιστορία. Και για να μην σας κουράζω…ας δούμε παρακάτω πως θα βγάλουμε λεφτά με κλειστές τράπεζες.

Όπως προαναφέρθηκε, η συνέχεια των επιτυχιών σε υψηλές αποδόσεις φαντάζει αδύνατη και γι’ αυτό αποφασίσαμε να τις “χτυπήσουμε” εκεί που πονάνε….Στις πιθανότητες! Σε προηγούμενο άρθρο έγινε αναφορά στην Trixie στρατηγική. Για να δούμε, λοιπόν, πως οι ισοπαλίες και Trixie ισούνται με χρήμα…

Επιλέγουμε 3 ματς! Για να ανακεφαλαιώσουμε, το Trixie παίζεται με 3 διπλά (ζευγάρια αγώνων) και 1 τριπλό (παρολί και για τα τρία ματς). Επιλέγοντας 3 ισοπαλίες με απόδοση 3,00 η κάθε μια και 5 ευρώ για κάθε στοίχημα, το αποτέλεσμα είναι το εξής: Για 2 επιτυχίες το μικτό κέρδος είναι 45 ευρώ-20 ευρώ τα πονταρίσματα=25 ευρώ καθαρά. Στην περίπτωση που έρθουν και τα τρία Χ, τότε το συνολικό κέρδος είναι 270 ευρώ-20ευρώ=250 ευρώ καθαρό κέρδος.

Νομίζω ότι δεν είναι καθόλου άσχημα τα κέρδη σε μια δύσκολη κατάσταση. Το πλεονέκτημα του Trixie είναι ότι μπορεί να δώσει κέρδος ακόμα και με 66,6% επιτυχίες, γεγονός που μπορεί να καλύψει εύκολα μια τυχούσα αποτυχία και έτσι θα “ρεφάρετε” γρήγορα. Επειδή θέλω αυτό το άρθρο να είναι για κάθε παίχτη (έμπειρο ή μη), αφού δεν ταιριάζουν όλα σε όλους θα επεκταθώ και σε άλλο ένα απλό σύστημα που θα περιλαμβάνει και ένα παράδειγμα προς αποφυγή, αλλά και ποιο είναι το αντίδοτό του.

Πάμε σε παρολί γιατί χρειαζόμαστε χρήματα… Θα προτείνω κάτι που είναι γνωστό, αλλά δεν αρκεί να το παίζουμε σε μονό γιατί είναι μικρή η απόδοση. Draw No Bet…οτιδήποτε εκτός από την ισοπαλία μας κάνει για να πάμε ταμείο. Οι αποδόσεις κυμαίνονται στο 1,25 με 1,30, οπότε απαιτείται σωστή πρόβλεψη από 4-5 ματς για να βγεί το αξιοπρεπές μεροκάματο. Το προτείνω για τους παίχτες που τους αρέσουν τα συστήματα low risk, αν και για μένα θεωρείται high και θα εξηγήσω αμέσως τους λόγους.

Πέντε παιχνίδια παρολί προσφέρουν 2,20 με Draw No Bet. Αυτό σημαίνει ότι στα 10 ευρώ πονταρίσματος το κέρδος είναι 22 ευρώ με τα 12 να είναι καθαρά. Το ερώτημα που τίθεται είναι: Πόσα δελτία μπορείτε να κερδίσετε στα 10 παρολί; Για να είστε κερδισμένοι χρειάζεστε 6/10 δελτία, αριθμός όχι απίθανος, αλλά λίγο δύσκολος και με μικρά κέρδη σε σχέση με την προσπάθεια και τον χρόνο που καταβλήθηκε.

Αν είστε ένας παίχτης που οι επιτυχίες σας αγγίζουν το 65-70%, τότε συνεχίστε να παίζετε με αυτό το σύστημα. Αν όχι, ήρθε η ώρα να αναζητήσετε άλλες “στοιχηματικές” πολιτείες για καταφύγιο των χρημάτων σας. Αν επιμένετε σε αυτό το σύστημα είτε λόγω απλότητας, είτε άλλων αιτιών, θα πρέπει να ανεβάσετε το ρίσκο σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την μέθοδο του διπλασιασμού, ώστε με έναρξη 5 ευρώ στο πρώτο στοίχημα να ποντάρετε 10 στο επόμενο. Αν δεν κερδίσετε το στοίχημα στις πρώτες πέντε φορές τα δεδομένα δυσκολεύουν γιατί θα πρέπει στη 10η φορά να ποντάρετε 2550 ευρώ για να κερδίσετε εν τέλει 5….

Αυτή είναι η στρατηγική martingale την οποία έχω απορρίψει και ο σκοπός του παραδείγματος αυτού είναι για λόγους προς αποφυγή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αρκετοί παίχτες επιλέγουν εύκολους φαινομενικά δρόμους που τελικώς τους οδηγούν σε απώλεια περιουσίας. Οπότε καταλήγουμε στο Draw No Bet παρολί με την προυπόθεση ότι έχουμε καλό ποσοστό επιτυχιών.

Για να μείνετε στην κατεύθυνση της διπλής κάλυψης θα σας προτείνω έναν άλλο τρόπο, με χαμηλό ρίσκο και πιο κερδοφόρο. Ας δούμε το παράδειγμα βήμα-βήμα:

Παοκ-Παναθηναϊκός με απόδοση 1 2,40 Χ 3,60 2 2,80

Ξεκινάμε με τον ποντάρισμα στον άσσο στο ποσό των 20 ευρώ για κέρδος 48.

Περιπτώσεις:

Α. Ο Παοκ σκοράρει και η απόδοση του άσσου πέφτει, το Χ φτάνει στο 5. Ποντάρουμε 48/5=9,6

Οπότε με 1Χ, δηλαδή ακόμα και ο Παναθηναϊκός να ισοφαρίσει, έχουμε κερδίσει 48 ευρώ-29,60=18,40. Το ίδιο κέρδος ισχύει και στη νίκη του Παοκ

Β. Αν προηγηθεί ο Παναθηναϊκός, τότε ακολουθούμε το ποντάρισμα στο Χ με τις ίδιες αποδόσεις.

Το ρίσκο είναι μόνο στη νίκη του φιλοξενούμενου. Έχετε 66,6 πιθανότητες νίκης, χωρίς να πληρωθείτε με 1,26…αλλά μέσω του live θα ποντάρετε σε μια αξιοπρεπή απόδοση.

Τελειώνοντας, δεν χρειάζεται να μπερδευτείτε με “τέλειες” λύσεις και στρατηγικές γιατί ο χρόνος που κυλάει είναι πολύτιμος και τα ματς λίγα λόγω του καλοκαιριού. Επιλέξτε μια απο τις 5 καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές, εφαρμόστε 1-2 εγγυημένες στρατηγικές σε καλά ποσοστά και ξεκινήστε την “δουλειά” άμεσα…είναι σίγουρο ότι με σωστή διαχείριση μπάτζετ θα έχετε κερδοφόρα αποτελέσματα σε συνδυασμό με τις επιτυχημένες στρατηγικές που σας έχουμε προσφέρει.

Relevant news