Οι 5 καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα

Ανάμεσα στις αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν αυτή τη στιγμή νόμιμα στην Ελλάδα, λίγες μπορούν να ξεχωρίσουν σε μεγάλο βαθμό. Οι στοιχηματικές αυτές συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο κορυφαίες επιδόσεις στους παραπάνω σημαντικούς τομείς και έχουν καταφέρει να αναδειχθούν οι καλύτερες στην Ελλάδα για το 2021. Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε τις κορυφαίες, σύμφωνα με την αξιολόγηση που έχουμε πραγματοποιήσει.

1. Stoiximan

Η Stoiximan είναι μια από τις ελάχιστες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα που έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των Ελλήνων παιχτών. Προσφέρει μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες στοιχηματικών επιλογών, αφού καλύπτει πάρα πολλά αθλήματα και ακόμα περισσότερες στοιχηματικές αγορές, ενώ δε λείπουν στοιχήματα στη διασκέδαση, την πολιτική, τα virtual sports, τα Esports, τα ειδικά και τα μακροχρόνια. Επίσης, τα μέλη της Stoiximan μπορούν να συμμετέχουν σε Fantasy League. Στα περισσότερα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν, οι παίχτες θα βρουν κορυφαίες αποδόσεις, ειδικά στο ποδόσφαιρο, όπου είναι οι πιο ανταγωνιστικές και πολύ περισσότερο σε περιπτώσεις αγώνων με 0% γκανιότα* και με ενισχυμένες αποδόσεις*.

Τέλος, η Stoiximan ξεχωρίζει και στους τομείς των υπηρεσιών και των αποδόσεων. Εκτός από το να προσφέρει τα βασικά, όπως cash out και live streaming, η Stoiximan προσφέρει επιπλέον υπηρεσίες, όπως το φωνητικό στοίχημα για το mobile app και η δυνατότητα συνδυασμού σημείων από τον ίδιο αγώνα. Στις προσφορές* τέλος, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλεύονται διαφορετικές ευκαιρίες κάθε ημέρα, ώστε να αυξάνουν τα πιθανά κέρδη τους ή να μειώνουν το ρίσκο τους.

✅ Πλούσιο πρόγραμμα Live Streaming*
✅ Live Betting με μεγάλη γκάμα στοιχημάτων και Cash Out*
✅ Κορυφαίες αποδόσεις για τα ελληνικά δεδομένα

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

2. Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα προσφορών*, το οποίο υπόσχεται να ανταμείβει τους παίχτες και να ενισχύει την αξία των στοιχημάτων τους, είτε μέσω αυξημένων κερδών είτε μέσω μειωμένου ρίσκου. Τέτοιες προσφορές* είναι το πριμ πρώτης κατάθεσης, η πριμοδότηση των νικητήριων παρολί και η προσφορά της 0% γκανιότας**, που αυξάνει επιλεγμένες αποδόσεις. Για να δείτε και να συμμετάσχετε στις προσφορές* του Pamestoixima όμως θα πρέπει να έχετε λογαριασμό και να συνδεθείτε σε αυτόν.

Όσο για τις υπόλοιπες υπηρεσίες και αυτές είναι αρκετές. Οι παίχτες έχουν στη διάθεσή τους στατιστικά και ζωντανά αποτελέσματα, ενώ μπορούν να εκμεταλλευτούν υπηρεσίες και εργαλεία όπως το cash out*, το live streaming* και το Bet Builder*.

✅ Πολύ καλύτερες αποδόσεις στο ανανεωμένο pamestoixima.gr
✅ Πλούσιο «μενού» live streaming*
✅ Αποκλειστικές εφαρμογές για iOS και Android κινητά

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

3. Bet365

Η Bet365 αποτελεί πιθανόν το μεγαλύτερο διεθνές όνομα στην ελληνική αγορά. Η αγγλική ιστοσελίδα έχει διαμορφωθεί για να εξυπηρετήσει Έλληνες παίχτες και οι παίχτες θα συναντήσουν πιθανότατα τη μεγαλύτερη ποικιλία επιλογών σε αθλήματα, αφού προσφέρονται όλα τα δημοφιλή και πολλά εξωτικά, όπως το μπάντμιντον, το σκάκι, τα Esports και άλλα. Αρκετές είναι και οι στοιχηματικές αγορές, ενώ οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν και σε virtual sports, σε μακροχρόνια και σε ειδικά στοιχήματα. Τα περισσότερα στοιχήματα τέλος συνοδεύονται από κορυφαίες αποδόσεις, αφού η Bet365 είναι από τις πιο ανταγωνιστικές ιστοσελίδες σε αυτόν τον τομέα.

Η Bet365 καταφέρνει να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο στον τομέα των υπηρεσιών, αφού προσφέρει αρκετές αποκλειστικές δυνατότητες. Σε αντίθεση με τις περισσότερες στοιχηματικές που προσφέρουν μόνο έναν τύπο cash out, η Bet365 προσφέρει τρεις: το απλό, το αυτόματο και το τμηματικό. Επίσης, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αγώνων σε live streaming, δυνατότητα συνδυασμού σημείων από τον ίδιο αγώνα σε ένα δελτίο, αλλά και δυνατότητα επεξεργασίας ανοιχτών στοιχημάτων. Και οι προσφορές* της τέλος είναι πολύ χρήσιμες, αφού μπορούν να φέρουν πρόωρα κέρδη ή να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη των στοιχημάτων.

✅ Κορυφαίες Αποδόσεις στο Στοίχημα
✅ Εύχρηστη και γρήγορη πλατφόρμα σε desktop και mobile έκδοση
✅ Ελληνικό τμήμα εξυπηρέτησης 24/7

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

4. Novibet

Η Novibet είναι μια από τις δημοφιλέστερες στοιχηματικές στην ελληνική αγορά και όχι άδικα. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα που προσφέρει στα μέλη της είναι η ποικιλία στοιχημάτων. Προσφέρει αρκετά αθλήματα και πολλές αγορές σε κάθε αγώνα, αλλά τα ειδικά στοιχήματα είναι εκεί που ξεχωρίζει. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίζουν σε νικητές διοργανώσεων, σε μεταγραφές, σε περίεργα ρεκόρ και στατιστικά, αλλά και στην πολιτική, στη διασκέδαση και στην επικαιρότητα. Επίσης μπορούν να στοιχηματίζουν σε virtual sports και σε γεγονότα που δε θα συναντήσουν σε καμία άλλη ιστοσελίδα. Σε κάθε στοίχημα εμφανίζονται και σχετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις, που συχνά ξεπερνάνε τον μέσο όρο.

Οι υπηρεσίες της καταφέρνουν να καλύψουν όλες τις βασικές ανάγκες των παιχτών, με  απλό και αυτόματο cash out που κλείνουν νωρίτερα τα στοιχήματα, live streaming που μεταδίδει ζωντανά αγώνες, δυνατότητα συνδυασμού σημείων από τον ίδιο αγώνα στο ίδιο δελτίο και δυνατότητα αίτησης στοιχημάτων που δεν υπάρχουν. Οι προσφορές* της τέλος είναι από τις πιο γενναιόδωρες της αγοράς και οι παίχτες μπορούν να διεκδικούν καθημερινά αυξημένα κέρδη ή μειωμένο ρίσκο.

✅ Στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις και Live Streaming*
✅ Μεγάλη γκάμα ειδικών και fun bets
✅ Εξαιρετικό Mobile betting

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

5. Bwin

Στην περίπτωση της Bwin, οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο τένις ή ακόμα και σε πιο ασυνήθιστα αθλήματα θα βρουν πάρα πολλές επιλογές. Η ποικιλία στοιχημάτων που προσφέρει η Bwin είναι τεράστια και οι παίχτες θα μπορέσουν να στοιχηματίσουν σε κλασικά και εξωτικά αθλήματα, σε virtual sports, σε Esports, σε μακροχρόνια, σε ειδικά και σε στοιχήματα που δεν έχουν σχέση με τον αθλητισμό. Επίσης θα μπορέσουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλές στοιχηματικές αγορές σε κάθε αγώνα, με τα περισσότερα σημεία να συνοδεύονται από άκρως ανταγωνιστικές αποδόσεις (μερικές πάνω και από τον μέσο όρο της αγοράς).

Η Bwin προσφέρει πολλά και στον τομέα των υπηρεσιών. Οι παίχτες μπορούν να κάνουν απλό ή αυτόματο cash out, να παρακολουθήσουν ζωντανά αγώνες, να συνδυάσουν σημεία του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο και να επεξεργαστούν ανοιχτά στοιχήματα. Τέλος, και οι προσφορές* της Bwin είναι πολλές και γενναιόδωρες και μπορούν να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων σας.

✅ Πολύ καλό πρόγραμμα επιβράβευσης & προσφορών*
✅ Γρήγορο στοίχημα στο κινητό
✅ Υπηρεσία Build a bet*

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Οι καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα για το 2021

Στην ελληνική αγορά λειτουργούν νόμιμα αρκετές στοιχηματικές ιστοσελίδες και αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα ότι οι Έλληνες παίχτες έχουν πολλές επιλογές. Άλλωστε, η καλύτερη στοιχηματική ιστοσελίδα μπορεί να είναι διαφορετική για κάθε άνθρωπο και οι πολλές επιλογές εξυπηρετούν κάθε τύπο παίχτη. Επίσης, οι πολλές νόμιμες στοιχηματικές σημαίνουν και μεγαλύτερο ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά και ο ανταγωνισμός με τη σειρά του σημαίνει ότι όλες προσπαθούν να βελτιώσουν με κάθε τρόπο τις υπηρεσίες τους, ώστε να προσελκύσουν περισσότερους παίχτες. Πολλές στοιχηματικές για παράδειγμα είναι ανταγωνιστικές επειδή προσφέρουν μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών επιλογών, άλλες επειδή προσφέρουν τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις και άλλες επειδή ανακοινώνουν τις πλουσιότερες προσφορές*.

Το αποτέλεσμα είναι σε κάθε περίπτωση θετικό για τους Έλληνες παίχτες. Έχουν περισσότερες επιλογές και κάθε στοιχηματική προσπαθεί να του προσφέρει τα καλύτερα. Όμως δεν καταφέρνουν όλες οι στοιχηματικές να είναι οι καλύτερες σε όλους τους τομείς και οι παίχτες που ψάχνουν να βρουν τις καλύτερες για το 2021 θα δυσκολευτούν αρκετά, εξαιτίας των πολλών επιλογών που τους προσφέρονται.

Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο παρακάτω οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα για το 2021. Παρακάτω θα σας δώσουμε συμβουλές για το πώς να πραγματοποιήσετε τις απαραίτητες συγκρίσεις και σε ποιους τομείς να δώσετε τη μεγαλύτερη βάση, ενώ θα σας παρουσιάσουμε και τις καλύτερες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα για το 2021, σύμφωνα με τη δική μας αξιολόγηση. Τέλος, θα απαντήσουμε και σε κάποιες από τις συχνότερες ερωτήσεις για τον συγκεκριμένο τομέα.

 

Η διαδικασία επιλογής της καλύτερης ιστοσελίδας

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπάρχει μια στοιχηματική ιστοσελίδα που να είναι η ιδανική και η καλύτερη για κάθε τύπο παίχτη. Κάθε ιστοσελίδα μπορεί να είναι κορυφαία για έναν παίχτη, αλλά αδιάφορη για κάποιον άλλον. Και επίσης μια στοιχηματική ιστοσελίδα δε μπορεί να είναι η καλύτερη σε όλους τους τομείς, αφού θα πρέπει να επικεντρωθεί σε συγκεκριμένους τομείς, για να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό.

Αυτό που έχετε να κάνετε εσείς είναι να αποφασίσετε πρώτα τους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και έπειτα να δείτε ποιες είναι εκείνες οι ιστοσελίδες που προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες σε αυτούς. Θα πρέπει να ξεκινήσετε τη σύγκριση των κορυφαίων στοιχηματικών της Ελλάδας στους τομείς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και εκείνη που θα έχει τις καλύτερες επιδόσεις σε εκείνους που καλύπτουν τις περισσότερες ανάγκες σας θα είναι η ιδανική για εσάς.

 

Οι βασικότεροι τομείς σύγκρισης

Υπάρχουν αρκετοί τομείς για να συγκρίνετε τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, αλλά οι βασικότεροι μετρούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. Συγκεκριμένα οι βασικοί τομείς σύγκρισης θα πρέπει να είναι το ύψος των αποδόσεων, ο αριθμός στοιχηματικών επιλογών, η ποιότητα και η ποικιλία υπηρεσιών και οι επιλογές σε προσφορές*. Η στοιχηματική που θα καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες σας στους τομείς αυτούς θα είναι και η ιδανική για εσάς.

Το ύψος των αποδόσεων είναι αυτονόητο και δε θέλει πολλές εξηγήσεις. Κάθε στοίχημα που τοποθετείτε θα πρέπει να διεκδικεί τα περισσότερα δυνατά κέρδη και για αυτό θέλετε τις καλύτερες αποδόσεις. Οι αποδόσεις που ανακοινώνουν όλες οι στοιχηματικές εξαρτώνται από τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου, αλλά και από την γκανιότα, την προμήθεια που μειώνει κάθε απόδοση. Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι μια στοιχηματική που διατηρεί χαμηλή γκανιότα στα πρωταθλήματα και στις αγορές που σας ενδιαφέρουν, ώστε να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις.

Αυτονόητος είναι και ο αριθμός στοιχηματικών επιλογών. Ακόμα κι αν στοιχηματίζετε μόνο στο ποδόσφαιρο και στα δημοφιλέστερα πρωταθλήματα, καλό θα είναι να επιλέξετε μια στοιχηματική που να προσφέρει πολλές επιλογές και σε άλλα αθλήματα. Επίσης, δεν αρκεί μόνο ο αριθμός των αγώνων και των διοργανώσεων, αλλά και ο αριθμός των αγορών και των σημείων σε κάθε αγορά. Όσες περισσότερες είναι οι επιλογές τόσες περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού θα έχετε.

Οι υπηρεσίες από την άλλη είναι κάποια χρήσιμα εργαλεία που μπορούν να κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη, αλλά και να σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε ευκολότερα κέρδη. Μια από τις πιο χρήσιμες υπηρεσίες είναι το cash out, το οποίο σας βοηθά να κλείνετε μόνοι σας τα στοιχήματά σας και να εξασφαλίζετε σίγουρα κέρδη. Επίσης, πολύ χρήσιμη είναι και η υπηρεσία του live streaming, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες του live στοιχήματος. Άλλες χρήσιμες υπηρεσίες είναι αυτές που σας επιτρέπουν να ζητήσετε στοιχήματα που δεν προσφέρονται, να συνδυάσετε αγο΄ρες του ίδιου αγώνα σε ένα δελτίο, να επικοινωνείτε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ολόκληρο το 24ωρο και να πραγματοποιείτε συναλλαγές με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Οι προσφορές* τέλος μπορούν να δώσουν μεγαλύτερη αξία στα στοιχήματά σας. Όλες οι στοιχηματικές ανακοινώνουν προσφορές* που μπορούν να αυξήσουν τα πιθανά κέρδη σας, ή να σας ανταμείψουν* με έπαθλα*. Κάθε στοιχηματική ανακοινώνει διαφορετικές προσφορές*, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε, αρκεί να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις τους.

 

Συχνές ερωτήσεις για τις καλύτερες Στοιχηματικές ιστοσελίδες

  • Ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές στην Ελλάδα;

    Κάθε στοιχηματική ιστοσελίδα προσπαθεί να καλύψει διαφορετικές ανάγκες, αφού είναι σχεδόν αδύνατον μια ιστοσελίδα να είναι κορυφαία σε όλους ανεξαιρέτως τους βασικούς τομείς. Αυτό είναι λογικό στον επιχειρηματικό κόσμο, αφού για παράδειγμα μια στοιχηματική δε μπορεί να εξασφαλίζει αρκετά κέρδη, προσφέροντας και τις καλύτερες αποδόσεις και τις πιο γενναιόδωρες προσφορές*. Για αυτό το λόγο, οι στοιχηματικές προσπαθούν να ισορροπήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα και να προσφέρουν τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς.

    Αυτές που τα καταφέρνουν καλύτερα μέσα στο 2020 είναι οι Stoiximan, Bet365, Novibet, Bwin και Betshop.

  • Ποια στοιχηματική έχει τις καλύτερες υπηρεσίες;

    Ο τομέας των υπηρεσιών είναι ένα πεδίο σκληρού ανταγωνισμού και στην ελληνική αγορά ο πόλεμος μαίνεται κυρίως ανάμεσα σε δύο στοιχηματικές που προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες: την Stoiximan και την Bet365. Αν πρέπει να επιλέξουμε μία νικήτρια αυτή θα είναι η Bet365. Άλλωστε, προσφέρει τρεις διαφορετικούς τύπους cash out* (απλό, αυτόματο και τμηματικό), τη δυνατότητα συνδυασμού σημείων σε ένα δελτίο, κορυφαίο live streaming* και τη δυνατότητα επεξεργασίας ανοιχτών δελτίων.

     

    *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

  • Ποια στοιχηματική έχει το κορυφαίο mobile app;

    Όλες σχεδόν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα έχουν σχεδιάσει ένα ειδικό app για στοίχημα από το κινητό. Και όλα αυτά τα app είναι σχεδιασμένα για Android και iOS κινητά και προσφέρουν τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες με τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που εμφανίζονται στον υπολογιστή. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε ένα app όμως, αυτό θα είναι της Stoiximan, το οποίο προσφέρει και πολλές αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως η δυνατότητα τοποθέτησης φωνητικού στοιχήματος.

  • Ποιες στοιχηματικές έχουν τις καλύτερες αποδόσεις;

    Οι αποδόσεις εξαρτώνται άμεσα από τη γκανιότα που διατηρεί κάθε στοιχηματική, επομένως οι στοιχηματικές που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις στην ελληνική αγορά είναι αυτές που διατηρούνε τη μικρότερη γκανιότα. Σε γενικές γραμμές, οι στοιχηματικές που διατηρούν τη μικρότερη γκανιότα και ανακοινώνουν τις καλύτερες αποδόσεις είναι οι Stoiximan, Bet365 και Bwin, ειδικά σε δημοφιλείς διοργανώσεις ποδοσφαίρου. Τέλος, μπορούμε να δώσουμε ένα επιπλέον πλεονέκτημα στη Stoiximan, η οποία ανακοινώνει καθημερινά αγώνες με 0% γκανιότα**.

    **Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

 

*ισχύουν όροι & προϋποθεσεις

**Αφορά μόνο την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη της αναμέτρησης, σε επιλεγμένους αγώνες.

Relevant news