Κατάθεση σε στοιχηματική μέσω e-banking

Στο στοίχημα και σε κάθε στοιχηματική προτεραιότητα είναι να παρέχουν στους παίκτες-πελάτες τους μια λίστα με τρόπους συναλλαγών οι οποίες θα μπορούν να είναι ασφαλείς, αξιόπιστες και σίγουρα γρήγορες ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους.

Μεταξύ όλων των άλλων ένας παίκτης στοιχηματικής μπορεί να κάνει καταθέσεις μέσω του τραπεζικού του λογαριασμού, που είναι στο όνομα του και πολύ περισσότερο μέσω της υπηρεσίας ebanking. Ουσιαστικά πρόκειται για την διαχείριση του τραπεζικού μας λογαριασμού μέσω του διαδικτύου, από όποια συσκευή και αν χρησιμοποιούμε είτε αυτό λέγεται λαπτοπ, είτε κινητό, είτε τάμπλετ. Απλά, εύκολα και γρήγορα. Μέσα από μερικά κλικ μπορούμε να τσεκάρουμε τις κινήσεις του λογαριασμού μας, τις καταθέσεις, τις αναλήψεις μας, το υπόλοιπο του ποσού που υπάρχει και πολλά άλλα. Φυσικά η χρησιμότητα έγκειται στο γεγονός ότι μπορούμε να αγοράσουμε πράγματα ή στην περίπτωση της στοιχηματικής μας να κάνουμε κατάθεση, ή και ανάληψη, μέσα από το διαδίκτυο χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε τίποτα παραπάνω.

Το να μπορείς να χρησιμοποιείς το ebanking είναι μια διαδικασία εύκολη και απλή, μέχρι να αρχίσεις να την χρησιμοποιείς. Χρειάζεται να πας στην τράπεζα που έχεις το λογαριασμό σου, να δηλώσεις ότι θέλεις να ανοίξεις λογαριασμό και στο ebanking και μέσα από τα στοιχεία που σου παρέχει η τράπεζα κωδικό και user name, σου δίνουν και μια συσκευή. Αφού ολοκληρώσεις την εγγραφή σου διαδικτυακά και εγγραφείς στο ebanking τότε κάνεις log in και μπορείς να δεις τα στοιχεία του λογαριασμού σε αυτή την τράπεζα. Τώρα όσον αφορά τη συσκευή, κάθε φορά που θέλεις να ολοκληρώσεις μια συναλλαγή θα σου ζητείται ένας κωδικός, τον οποίο μπορείς να βρεις πατώντας απλά το κουμπί της συσκευής που σου έχει δοθεί. Αυτόματα σου βγαίνει ένας κωδικός, σαν προσωπικό στοιχείο τον οποίο και μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Για να επανέλθουμε παίζοντας στοίχημα το ebanking είναι αρκετά χρήσιμο. Καθώς εκεί που είσαι σπίτι και δεν μπορείς ή δε θέλεις να κάνεις κάτι άλλο για να κάνεις κατάθεση στο στοιχηματική σου λογαριασμό, με μερικά κλικ μπορείς να μεταφέρεις ασφαλώς και γρήγορα τα χρήματα σου. Φυσικά οι στοιχηματικές συνεργάζονται με όλες τις γνωστές τράπεζες και οι τράπεζες με τη σειρά τους παρέχουν την υπηρεσία του ebanking, για να έχεις τον έλεγχο του λογαριασμού σου ανά πάσα ώρα και στιγμή από όπου και αν είσαι. Οι στοιχηματικές δίνουν την βαρύτητα που πρέπει στις συναλλαγές, αφού είναι από τα βασικά πράγματα για κάποιον, να ξέρει ότι μπορεί να μείνει ήσυχος με τις συναλλαγές του και να μην αντιμετωπίσει προβλήματα ασφαλείας. Εξάλλου είναι θεμελιώδους σημασίας οι σχέσεις σωστής συνεργασίας στοιχηματικών και τραπεζών, που δεν υπάρχουν περιθώρια για ο,τιδήποτε άλλο. Βέβαια πάντα υπάρψει και το viva wallet για κατάθεση σε στοιχηματικές μέσω ελληνικών καρτών.

Το ebanking είναι από τους πλέον δημοφιλείς τρόπους συναλλαγών με τις στοιχηματικές μαζί με τις καταθέσεις με ηλεκτρονικά πορτοφόλια, και ίσως ο δημοφιλέστερος για τις καταθέσεις, και τις πρώτες καταθέσεις, που απαιτούνται τα στοιχεία κάποιου λογαριασμού τράπεζας. Έτσι ώστε πρακτικά ο λογαριασμός κάποιου σε μια στοιχηματική, να θεωρείται ενεργός και να μπορεί ο παίκτης χωρίς περιορισμούς να κάνει καταθέσεις αλλά και πολύ περισσότερο αναλήψεις, αυτές που είναι και το ζητούμενο στο στοίχημα.

Relevant news