Αξιοπιστία και ταχύτητα στις συναλλαγές

Πολλοί από αυτούς που παίζουν στοίχημα το κάνουν για χόμπι, έτσι γιατί θέλουν να συνδυάσουν το αγαπημένο τους σπορ με λίγο μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είτε γιατί βρίσκουν στο στοίχημα ένα τρόπο διασκέδασης και θέλουν να αποδράσουν από την καθημερινότητα τους. Βέβαια οι περισσότεροι παίζουν σε μια ιστοσελίδα στοιχήματος εκτός των άλλων για να κερδίσουν χρήματα.

Έτσι ο κάθε ένας από εμάς αξιώνει οι συναλλαγές που έχει με τις στοιχηματικές να είναι υψηλού επιπέδου. Πάνω από όλα να είναι αξιόπιστες να μην υπάρχει δηλαδή ο παραμικρός κίνδυνος να χάσει τα χρήματα του. Αλλά να είναι και γρήγορες οι συναλλαγές, να μην χρειάζεται μεγάλη διαδικασία ώστε κάποιος να μπορεί να τραβήξει τα χρήματα του. Ευτυχώς σε αυτό κομμάτι οι στοιχηματικές έχουν κάνει πολλά βήματα εμπρός και παρέχουν ένα ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσιών όσον αφορά τις συναλλαγές. Ο πρώτος και πιο διαδομένος τρόπος συναλλαγής με μια στοιχηματική, είναι με ένα τραπεζικό λογαριασμό. Έχοντας ο καθένας ένα λογαριασμό, και διαθέτοντας και μια πιστωτική ή χρεωστικά κάρτα μπορεί άκοπα και μέσα από λίγα κλικ από τον υπολογιστή του να πραγματοποιήσει κατάθεση ή ανάληψη από μια στοιχηματική, χωρίς περισσότερο κόπο.

Στη συνέχεια έγινε πολύ σύνηθες φαινόμενο ο νέος παίκτης που ανοίγει λογαριασμό σε μια απο τις νόμιμες στοιχηματικές, να εμπιστεύεται τις προπληρωμένες κάρτες. Αυτές είναι κάποιες pre paid κάρτες τις οποίες προμηθεύεται ο καθένας από πολλά σημεία πώλησης στην αγορά, και οι οποίες διαθέτουν ένα κωδικό με τον οποίο καταθέτεις το αντίστοιχο ποσό, όσα και τα χρήματα που έδωσες για να την αγοράσεις. Άνθιση ιδιαίτερη γνώρισε η paysafe card που αποτελούσε ίσως και την αγαπημένη μέθοδο όσων δεν ήθελαν συνεχώς να τραβάνε χρήματα από τους λογαριασμούς τους. Βέβαια με την επιβολή των κεφαλαιακών περιορισμών η pay safe δεν είναι διαθέσιμη, αλλά υπάρχουν άλλες όπως BeeCash pay, που κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά.

Η εποχή των ηλεκτρονικών πορτοφολιών έχει έρθει ήδη και στη χώρα μας και αποτελεί και αυτός ένας αξιόπιστο τρόπο συναλλαγής με τις στοιχηματικές. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι ουσιαστικά προσωπικοί λογαριασμοί στο διαδίκτυο, μέσω των οποίων αφού καταθέτεις κάποια χρήματα, μπορείς να ολοκληρώσεις γρήγορα, οποιαδήποτε ηλεκτρονική αγορά. Να αγοράσεις ό,τι πωλείται στο ίντερνετ, αλλά φυσικά και να τραβήξεις και χρήματα για μια στοιχηματική. Μπορείς φυσικά να κάνεις και ανάληψη από μια στοιχηματική σε ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι και να έχεις εκεί διαθέσιμα τα χρήματα σου.

Πλέον τα πράγματα ανανεώνονται συνεχώς και μπορείς και με κατάθεση χρημάτων σε κάποια επιλεγμένα μέρη να μπορέσεις να φορτώσεις λεφτά στον λογαριασμό σου στην σελίδα στοιχήματος. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα, δίνεις το ποσό που επιθυμείς, και μπορείς μετά άμεσα και γρήγορα να πιστώσεις χρήματα στον στοιχηματικό σου λογαριασμό.

Όσο βέβαια περνάει ο καιρός και οι υπηρεσίες των στοιχηματικών αναβαθμίζονται, τόσο και περισσότεροι τρόποι συναλλαγής θα γίνονται περισσότερο και πιο απλοί. Γιατί και οι στοιχηματικές συνεχώς προσαρμόζουν το προϊόν τους και τις υπηρεσίες τους, στις αληθινές ανάγκες των παικτών τους. Να μπορούν να καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις του καθενός και να παρέχουν λύσεις σε όλους με οποιονδήποτε τρόπο, κάνοντας τη στοιχηματική τους ζωή πιο εύκολη.

Relevant news