Ανάλυση για το στοίχημα στο μπάσκετ

Ο καθένας ο οποίος παίζει στοίχημα έχει πάντοτε τα δικά του αθλήματα για τα οποία ειδικεύεται και έχει ιδιαίτερες γνώσεις. Άλλοι για ποδόσφαιρο, άλλοι για κρίκετ αλλά και πάρα πολλοί για το μπάσκετ.

Αν θέλουμε να είμαστε ξεκάθαροι, το μπάσκετ είναι ένα άθλημα το οποίο προσφέρει πάρα πολλές επιλογές για ένα μόνο παιχνίδι με τους μεγάλους bookmakers να προσφέρουνε 60 αγορές για ένα παιχνίδι  μόνο.

Ενοείται πως την μερίδα του λέοντος για το στοίχημα στο μπάσκετ παίρνει από τους παίκτες το NBA. Το γεγονός ότι έχει πάρα πολλά παιχνίδια καθημερινά κατά την διάρκεια της χρονιάς και ότι  συνήθως παίζετε γρήγορο μπάσκετ με εναλλαγές του σκόρ, δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να παίξουν σε πάρα πολλές επιλογές.

Μια επιλογή που είναι διάσημη στο μπάσκετ είναι το στοίχημα στο Handicap όπου κάθε ομάδα έχει ένα  –  ή + μπροστά και τους ανάλογους αριθμούς πόντων .

π.χ. San Antonio Spurs (-2.5) vs Miami Heat (+2.5)

Οπότε οι παίκτες θα πρέπει να προσθέσουν ή να αφαιρέσουν τους αντίστοιχους πόντους που είναι στην παρένθεση από το τελικό αποτέλεσμα για να δούνε αν κερδίζουν ή όχι.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του στοιχήματος στο συγκεκριμένο άθλημα είναι πως ο παίκτης έχει συγκεκριμένες επιλογές όπως  νίκη του γηπεδούχου ή του φιλοξενούμενου χωρίς την επιλογή της ισοπαλίας όπως για παράδειγμα στο ποδόσφαιρο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα οι παίκτες να επικεντρώνονται σε όλες τις άλλες επιλογές. Εφόσον δεν υπάρχει ισοπαλία είναι πάρα πολλοί που στο μπάσκετ στοιχηματίζουνε στο handicap όπως είπαμε.

Ενώ αρκετοί παίζουν στο σύνολο των πόντων και για τις δύο ομάδες. Για παράδειγμα αν σε έναν αγώνα θα μπούνε παραπάνω από 160 ή όχι πόντοι.   Σε παιχνίδια από το NBA που ο ρυθμός είναι πολύ γρήγορος και σκοράρουν αρκετούς πόντους είναι σύνηθες οι παίκτες να παίζουνε τέτοιες αγορές.

Το στοίχημα στο μπάσκετ  διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα αθλήματα σε πολλά πράγματα καθώς οι επιλογές είναι μεν λιγότερες από αυτές από προσφέρει , το ποδόσφαιρο, αλλά οι συγκινήσεις και οι ευκαιρίες για κέρδη παραμένουν σε υψηλό επίπεδο, μέχρι το τέλος του κάθε αμφίρροπου αγώνα.Σημαντικό ρόλο σε αυτό έχει η καλή πληροφόρηση και τα σωστά προγνωστικά μπάσκετ που μπορείτε να βρείτε σε διάφορες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Ένα πράγμα που πρέπει να έχουνε στο μυαλό τους οι παίκτες όταν παίζουνε στοίχημα μπάσκετ και ειδικά στο ΝΒΑ είναι ότι συνήθως τα φαβορί στην κανονική διάρκεια δεν έχουνε και μεγάλο ενδιαφέρον να κερδίσουνε με μεγάλη διαφορά.  Οι ομάδες όταν έχουνε να παίξουνε 50-70 παιχνίδια την σεζόν, αυτό που τους νοιάζει είναι απλά να πάρουνε την νίκη παρά το σκορ.

Αυτό από μόνο του δίνει μεγάλες δυνατότητες σε παίκτες που παρακολουθούν το άθλημα να παίξουνε διάφορες επιλογές στο handicap και να μην ασχοληθούνε τόσο πολύ με τα φαβορί.

Επίσης οι ομάδες παίζουνε συνεχόμενα πάρα πολλά παιχνίδια σε τοπικές διοργανώσεις αλλά και Ευρωπαικές ή γενικότερα στο NBA. Όταν οι παίκτες γνωρίζουνε το πρόγραμμα είναι εύκολο να  υπολογίσουνε αποτελέσματα.

Π.χ. αν οι Λέικερς στο NBA είναι σε 3 συνεχόμενες ήττες και παίζουνε 4 εκτός έδρας παιχνίδια τότε μάλλον θα συνεχίσουνε το αρνητικό ρεκόρ τους

Όπως πάντα μελέτη και πειθαρχία, είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για έναν παίκτη του στοιχήματος και στο μπάσκετ αν θέλει να πάρει το παιχνίδι στα σοβαρά και όχι απλώς να περάσει την ώρα του.

Relevant news